Είδαμε Coldplay στο Wembley: μουσική, χαρά, θετική ενέργεια και αγάπη

Είδαμε Coldplay στο Wembley: μουσική, χαρά, θετική ενέργεια και αγάπη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να δυσκολεύεται να παρασυρθεί και να ενθουσιαστεί σε συναυλία των Coldplay σηκώνοντας τα χέρια του στον αέρα καθώς χορεύει στους ρυθμούς των τραγουδιών τους.

18 Ιουνίου 2016
Του Πάνου Ζαφειρόπουλου
 
Έτσι κι εμείς, καθώς βρεθήκαμε στη συναυλία τους στο Wembley Stadium του Λονδίνου, το οποίο λαμπύριζε στα χρώματα της ίριδας από τα χιλιάδες wristbands που μοιράστηκαν κατά την είσοδό μας στο συναυλιακό χώρο.
 
O Chris Martin και η παρέα του μας υποδέχτηκαν στο τεράστιο αυτό πάρτι με χορό, μουσική, τραγούδι, μπαλόνια, χαρτοπόλεμο και πολύ χρώμα. Με τη Βρετανική σημαία να κρέμεται από το παντελόνι του, ο Chris, δεν έμεινε στιγμή ακίνητος παρασύροντας με την ενέργειά του και τις 80.000 των θεατών να χοροπηδάνε στο ρυθμό της μουσικής τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες όπως το Paradise και το Adventure of a Lifetime.


 
Να σημειώσουμε ότι όταν έπεσαν για λίγο οι ρυθμοί, το συγκρότημα αφιέρωσε το Green Eyes στα θύματα του Ορλάντο και στους Jo Cox και Christina Grimmie, συνεχίζοντας με το Magic κι ένα μικρο αφιέρωμα στον Muhammad Ali.
 
Με εξαίρεση αυτό το μικρό νοσταλγικό αφιέρωμα δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε ότι το show ήταν δυο ώρες (και κάτι παραπάνω) μουσικής, χαράς, θετικής ενέργειας και αγάπης! Ώστε, μετά, να επιστρέψεις σπίτι σου με ένα τεράστιο χαμόγελο και με ένα κεφάλι γεμάτο όνειρα!