Στην Κωνσταντινούπολη δεν ακούνε Radiohead και μπουκάρουν στα δισκοπωλεία

Στην Κωνσταντινούπολη δεν ακούνε Radiohead και μπουκάρουν στα δισκοπωλεία
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ειδικά όταν είναι σε Ραμαζάνι και μέσα στο δισκάδικο ακούνε το νέο άλμπουμ του γκρουπ και, επιπλέον, πίνουν αλκοόλ. Αυτό κι αν είναι διπλή αμαρτία. Ο μεσαίωνας είναι εδώ. 

18 Ιουνίου 2016
Στο Velvet IndieGround Records στην Κωνσταντινούπολη συνέβησαν τα γεγονότα, Παρασκευή βράδυ, ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας του «A Moon Shaped Pool» και ημέρα που οι Radiohead διοργάνωσαν ένα streaming event σε διάφορα δισκοπωλεία σε όλο τον κόσμο. Εκεί, όπως φαίνεται από το βίντεο, νέα παιδιά της Πόλης άκουγαν το δίσκο (μέτριος εδώ που τα λέμε) κι έπιναν και μπύρες. Κάτι που δεν ανέχτηκαν οι φανατικοί ισλαμιστές και μπούκαραν στο μαγαζί διαλύοντας την εκδήλωση και προκαλώντας και μικρές ζημιές.. 


 
Ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά, μόνο ένα παιδί «έφαγε» ένα μπουκάλι στο κεφάλι και αιμορραγούσε. Πάλι καλά, στην Ελλάδα δεν έχουμε φτάσει σε τέτοια επίπεδα. Αν και από φανατικούς και ακροδεξιούς χριστιανούς, ιδίως μητροπολίτες, διαθέτουμε ουκ ολίγους. 

Ιδού και το μήνυμα του συγκροτήματος μετά την επίθεση: «Our hearts go out to those attacked tonight at Velvet IndieGround in Istanbul. We hope that someday we will be able to look back on such acts of violence as things of the ancient past. For now, we can only offer our fans in Istanbul our love and support».