Τους μαύρισαν τη λευκή νύχτα ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Θάνος Μικρούτσικος

Τους μαύρισαν τη λευκή νύχτα ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Θάνος Μικρούτσικος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είχαν κλείσει να δώσουν μία συναυλία στο Ίλιον, μία από τις πολλές που κάνουν ανά την Ελλάδα, αλλά μόλις οι δύο καλλιτέχνες έμαθαν πως αυτή θα είναι στο πλαίσιο της «λευκής νύχτας» του τοπικού Δήμου, την ακύρωσαν.

23 Ιουνίου 2016
Τις ξέρετε τις «λευκές νύχτες», τη νεοφιλελεύθερη αυτή συνήθεια, να ανοίγουν τα μαγαζιά και κάποια βράδια. Όπως και κάποιες Κυριακές άλλωστε (όλες τις Κυριακές θέλουν οι γνωστές πολιτικές ώστε να παραμείνουν ζωντανά μόνο τα πολυκαταστήματα). Σε ελάχιστες περιπτώσεις οι «λευκές νύχτες» μοιάζουν όντως αγνές. Και σίγουρα μόνο όταν είναι σε σταθερές ημερομηνίες, μία φορά το χρόνο ας πούμε, μία στάνταρ χωρίς σκοτεινούς αστερίσκους.
 
Τέλος πάντων, Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης, ενημερώθηκαν από κοινωνικές ομάδες της περιοχής για τα πραγματικά γεγονότα και αποφάσισαν και οι δυο τους, χωρίς δεύτερη σκέψη, να ματαιώσουν τη συναυλία. Αυτό έλειπε δα, να συμμετείχαν σε τέτοιες ανόητες φιέστες.
 
Αν θέλει ο δήμαρχος της περιοχής μπορεί να καλέσει τον Διονύση Σαββόπουλο. Αυτός θα πάει σίγουρα. 


update: Έβγαλε και ανακοίνωση ο Δήμος Ίλιου: «Μετά από ενημέρωση, της τελευταίας στιγμής, από την εταιρεία που έχει την αποκλειστικότητα των καλλιτεχνών Θάνου Μικρούτσικου και Μίλτου Πασχαλίδη για τη συμμετοχή τους στη "Λευκή Νύχτα" το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016,  ότι λόγω "πολιτικής φόρτισης", όπως αναφέρουν οι ίδιοι, σχετικά με το ωράριο των καταστημάτων, αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στη συμφωνημένη και προγραμματισμένη, εδώ και ενάμιση μήνα, εκδήλωση, πράξη αντίθετη σε κάθε ηθική και επαγγελματική δεοντολογία, η οποία επιπρόσθετα προσβάλλει τους πολίτες του Ιλίου και το Δημοτικό Συμβούλιο που ενέκρινε τη "Λευκή Νύχτα" και τη συμμετοχή των εν λόγω καλλιτεχνών σε αυτή».

Τελικά ο Δήμος στη θέση των Μικρούτσικου-Πασχαλίδη έβαλε τον παρακάτω καλλιτέχνη (προφανώς για να μείνει στο ίδιο... μουσικό ύφος).