Να και η Lana Del Rey με 21 ευρώ μόνο. Τι ψυχή έχουν μωρέ...

Να και η Lana Del Rey με 21 ευρώ μόνο. Τι ψυχή έχουν μωρέ...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συνεχίζεται το γαϊτανάκι των διοργανωτών να (ξε)πουλούν τα εισιτήρια των συναυλιών στη μισή τους τιμή. Σειρά παίρνει τώρα η Lana Del Rey, πάρε κόσμε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. 

11 Ιουλίου 2016
Κι εσύ που είχες αγοράσει ήδη με 40 ευρώ στην προπώληση σαν βλάκας οπαδός, ας πρόσεχες. Τουλάχιστον στο Release Festival έδιναν κι ένα επιπλέον με μόλις 10 ευρώ σε εκείνους που είχαν ήδη στην κατοχή τους «ακριβό» εισιτήριο, ώστε να μην υπάρχει χασούρα (το θέμα είναι για ποιον άραγε;). Μόνο το Ejekt παραμένει σταθερό στις... τιμές του και στο τέλος θα δείχνει αυτό πως είναι λάθος και όχι όλοι οι άλλοι.
 
Με τα «2 στην τιμή του 1» όπως στις πίτσες και τις μακαρονάδες, τα λέγαμε και την προηγούμενη φορά, κόβεται μαχαίρι η προπώληση. Πρέπει να είσαι ηλίθιος και συγγνώμη κιόλας για την έκφραση αν από εδώ και στο εξής -στις καλοκαιρινές συναυλίες- σπεύσεις να προαγοράσεις το εισιτήριό σου. Θα περιμένεις τις τελευταίες ημέρες μήπως και υπάρξει κάποια καλή προσφορά.
 
Έτσι, «σκοτώνουν» τις συναυλίες του επόμενου καλοκαιριού. Δεν θα έχουν προπώληση να μαζέψουν γρήγορα ζεστό χρήμα οι promoters, να δω πως θα πληρώνουν τις προκαταβολές στα ξένα συγκροτήματα προκειμένου να έρθουν να παίξουν εδώ. Εκτός κι αν οι διοργανωτές μας διαθέτουν δεξαμενές χρημάτων οπότε δεν υπολογίζουν κάτι τέτοιες λεπτομέρειες.
 
Στα χνάρια των δισκογραφικών βαδίζουν, ολοταχώς. Είδατε τι κάνουν οι δισκογραφικές εταιρίες; Προσφέρουν ένα νέο cd σε μία κυριακάτικη εφημερίδα (κατά προτίμηση το ποιοτικό Πρώτο Θέμα) και την επομένη μέρα, Δευτέρα, το βγάζουν στα δισκοπωλεία με τριπλάσια (συν τοις άλλοις) τιμή! Ποιος θα πάει να το αγοράσει, μου λέτε; Μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν υπάρχουν δισκοπωλεία, πια. Ελπίζω να μην αναρωτιόμαστε στο μέλλον και για τίποτε άλλο...
 
Θα ήθελα και τη γνώμη σας βέβαια. Άλλωστε εσείς που πληρώνετε έχετε τον τελευταίο λόγο σε τέτοια θέματα. Ειλικρινά σας το λέω, μπορεί να σκέφτομαι σε λάθος βάση