Nouvelle Vague: Lets dance little stranger, show me secret sins!

Nouvelle Vague: Lets dance little stranger, show me secret sins!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τις πλέον αγαπημένες cover μπάντες, έρχονται ξανά στην Αθήνα στο Gazarte, στο roof stage, φυσικά. Ο Libaux και ο Collin ορμώμενοι εκ Γαλλίας φέρνουν τη bossa nova που αγαπάμε. Όνομα και είδος μουσικής σε πλήρη αρμονία μιας και οι Nouvelle Vague παραμένουν νέο κύμα, φρέσκο και δροσερό όπως πάντα.

12 Ιουλίου 2016
Σε κάθε τους live, ονειρεύεσαι παραλίες και κοκτέιλ, βρίσκεσαι σε μια σέξι διάθεση που δεν θες να τελειώσει και ακούς διασκευές αγαπημένων κομματιών από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Ακόμα και αυτοί που δεν αρέσκονται στις διασκευές είναι δύσκολο να αντισταθούν στο In A Manner Of Speaking (Tuxedomoon), Too Drunk To Fuck (Dead Kennedys), Don’t go (Yazoo), This is not a love song (Public Image Limited) και πολλά ακόμα. Ως και ο Avener ρεμιξάρισε το Fade out lines!
 
«Ευθύνονται», βέβαια, και τα εκπληκτικά vocals μιας και ο Collin είναι ο καλύτερος scouter γυναικείας φωνής -και παρουσίας. Όλες οι κυρίες που παρήλασαν από τους Nouvelle Vague συνδυάζουν την παιδική αφέλεια και το ώριμο γρέζι χαρίζοντάς μας όλα αυτά που θα απολαύσουμε την Τετάρτη το βραδάκι.
Κατά τις 10!  Won't you dance with me?
 
 
Info: GAZARTE Roof Stage, Βουτάδων 32-34, Γκάζι. Opening act: LA ROCHELLE BAND
Τετάρτη 13 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 22 ευρώ, Ταμείο: 25 ευρώ