Ο ανανεωμένος «Επικοινωνία 94» επανήλθε

Ο ανανεωμένος «Επικοινωνία 94» επανήλθε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το μοναδικό εν λειτουργία δημοτικό ραδιόφωνο των Προαστίων, άλλαξε εικόνα.

24 Ιουλίου 2016
Νέα πρόσωπα προστέθηκαν στο πρόγραμμά του (ΕΔΩ), όπως οι Πάρης Κιουρτζίδης, Σπύρος Παπαδάκης, Μάγδα Τσέκου, Βασίλης Νομικός, Γιώργος Κοντονής κ.λπ., αλλά και παραγωγοί οι οποίοι είχαν απολυθεί στο παρελθόν από τον ραδιοσταθμό. Πλέον είναι ως επί το πλείστον ένα talk radio, χωρίς ενημερωτικό magazino, με το πρόγραμμά του όμως, να είναι ακόμα μικρό σε διάρκεια -10 με 15 ώρες τις καθημερινές, 5 με 7 ώρες τα Σαββατοκύριακα. 
 
Τις περισσότερες αλλαγές ωστόσο, υπέστη το image του. Με καινούριο site (94fm.gr) που «ανέβηκε» πριν μερικές ημέρες, νέο λογότυπο και με την σελίδα του στο facebook να ανανεώνεται διαρκώς. Με αποφάσεις του Δήμου, ανακαινίστηκε φέτος όλο το στούντιο του Επικοινωνία στο δημαρχείο Ηρακλείου «μετά από 20 χρόνια», όπως σημειώνουν στα πρακτικά που ανέβηκαν στη Διαύγεια, ενώ δημιουργήθηκαν και νέα διαφημιστικά πακέτα προβολής στον ραδιοσταθμό.
 
Όλα τα παραπάνω, την ίδια στιγμή που τόσο το μέλλον του Επικοινωνία 94 όσο και των υπολοίπων δημοτικών ΜΜΕ παραμένει θολό. Με το Υπουργείο Εσωτερικών να θέλει να τα μετατρέψει άμεσα σε ανώνυμες εταιρίες, και τα ίδια τα Μέσα να θέλουν (εκτός των άλλων) να γίνουν διαδημοτικά. Και στο βάθος, οι νέες ραδιοφωνικές άδειες...