«Τον έκλεισα τον Rock FM αν και είμαι φανατική»

«Τον έκλεισα τον Rock FM αν και είμαι φανατική»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενα mail λάβαμε από μία εκνευρισμένη ακροάτρια του Rock 96.9, «φανατική ακροάτρια» όπως δηλώνει η ίδια. Αιτία, οι Muse. Δεν έπαιζε ο αγαπημένος της σταθμός, λέει, τραγούδια του συγκροτήματος πριν τη συναυλία. Δεν έχει δίκιο όμως.

26 Ιουλίου 2016
Ιδού τι μας έγραψε την Κυριακή η Γ.Δ. (τα στοιχεία της φυσικά στη διάθεση του e-tetRadio): «Είμαι πολύ θυμωμένη. Ο Rock FM δεν έπαιζε τραγούδια των Muse, ούτε ανέβασε τίποτε σχετικό στο facebook. Μόνο ένας παραγωγός του έγραψε κάτι. Σάββατο ειδικά την ημέρα της συναυλίας δεν άκουσα ούτε ένα τραγούδι. Άλλαξα λοιπόν σταθμό κι έβαλα Red. Σκέφτηκα να τους ποστάρω κάτι αλλά τελικά δεν το έκανα. Σας έστειλα εσάς το mail».
 
Στην αρχή θεωρήσαμε πως έχει δίκιο η κοπέλα. Αν ο Red 96.3 ήταν ο χορηγός της συναυλίας, λογικό (ας πούμε λογικό) έμοιαζε να κρατάει την πρωτοκαθεδρία. Κι επειδή στην Ελλάδα είναι στρεβλή η κατάσταση, συνολικά, σκεφτήκαμε πως ο Rock FM θα «έθαψε» τη συναυλία που του... πήρε ο ανταγωνιστής του.
 
Δεν είναι έτσι όμως. Σύμφωνα με το Media Inspector o Rock FM την τελευταία εβδομάδα, τη συγκεκριμένη της συναυλίας δηλαδή, έπαιξε 42 φορές Muse. Διάφορα τραγούδια (όχι πολλά). Δηλαδή κάθε μέρα μετέδιδε από 6 κομμάτια. Ένα ανά τρεις-τέσσερις ώρες με άλλα λόγια. Δεν είναι λίγο.
 
Αν θα έπρεπε να έπαιζε περισσότερο; Γνώμη μας, σαφώς και ναι. Ειδικά όταν πρόκειται για μία συναυλία που μάζεψε 25 χιλιάδες κόσμο. Μέχρι και αφιέρωμα στους Muse θα μπορούσαν να ετοιμάσουν τα ροκ ραδιόφωνα αν ξέφευγαν λίγο από το ασφυκτικό playlist τους. Κέρδος θα το είχαν. Η Γ.Δ. μπορεί να τους το επιβεβαιώσει. Η οποία έψαχνε, εναγωνίως, να ακούσει Muse