10 πράγματα από το ραδιόφωνο (και όχι μόνο) σήμερα (λίγο πριν τον Αύγουστο)

10 πράγματα από το ραδιόφωνο (και όχι μόνο) σήμερα (λίγο πριν τον Αύγουστο)
Ακολουθήστε μας στο Google news

1) Οι μουσικοί παραγωγοί, αλλά και οι δημοσιογράφοι, μοιάζουν σαν να κάνουν αγγαρεία. Είναι φανερό, το ακούς στα «κουρασμένα» μικρόφωνα. Μία εβδομάδα έμεινε, αυτή. Υπομονή.

28 Ιουλίου 2016
2) Κουράστηκαν και οι ακροατές νομίζουμε. 
 
3) Συνέντευξη από τον Michael Kiwanuka είχε ο Γιώργος Μουχταρίδης την προηγούμενη εβδομάδα, τον τυπάκο αυτόν που κυκλοφόρησε (μόλις) το έως τώρα δεύτερο καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, το «Love & Hate». Το Νο 1 είναι φυσικά το «Lemonade» της Beyonce
 
4) Με πρόσωπο-έκπληξη που θα βγει για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο συζητάει ο Μέντα 88 για την πρωινή του εκπομπή. Διευθυντής του σταθμού είναι ο Νίκος Μωραϊτης υπενθυμίζουμε. 
 
5) Τρεις μόνο θα παραμείνουν από το παλιό πρόγραμμα του σταθμού (Μέντα 88), Ανδρικάκης, Σουρούνης και Μπαλτά. Και θα πάρουν εκεί στο σταθμό άλλους τρεις παραγωγούς ακόμα. 
 
6) Τα περισσότερα (αν όχι όλα) μουσικά ραδιόφωνα δεν θα έχουν εκπομπές τον Αύγουστο. Μόνο μουσική θα παίζουν. Ευτυχώς που δεν θα υπάρχουν μετρήσεις ακροαματικότητας, δεν θα το αντέχαμε να παρατηρούσαμε άνοδο.
 
7) ΑΣΤΑΘΜΙΣΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (19 - 25/07/2016)
Real: 143
Σκάι: 130
Ρυθμός: 110
DeeJay: 106
Rock FM: 95
Μελωδία: 93
Red: 89
Λάμψη: 81
Easy: 80
Σπορ FM: 79
 
8) Οι Radiohead έπαιξαν για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια το Let Down στη Νέα Υόρκη....
 

9) ...και αυτό είναι μάλλον το καλύτερο κομμάτι που έχουμε ακούσει μέσα στο 2016. 
 
 
10) Εννοείται πως ο Αύγουστος είναι ο χειρότερος μήνας (μας). Υπομονή, υπομονή μόλις 35 ημέρες έμειναν και μπαίνει Σεπτέμβριος.