Ένα (νέο) «ροκ» (;) ραδιόφωνο, διαφορετικό από τα άλλα

Ένα (νέο) «ροκ» (;) ραδιόφωνο, διαφορετικό από τα άλλα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αποκαλυπτήρια για το Nostos 100.6.

08 Αυγούστου 2016
Αυτό φαίνεται πως είναι το προφίλ του νέου ραδιοσταθμού, το οποίο βγήκε στον αέρα πριν λίγες μόλις εβδομάδες. Το λογότυπό του -που θυμίζει εκείνο του... CNN- το site του (www.nostosradio.gr) και η σελίδα του στο facebook, έκαναν την εμφάνισή τους στο web.

 
Το Nostos 100.6 θα είναι, καθώς φαίνεται, ένα μουσικό ραδιόφωνο -non stop προς το παρόν- με κύριο άξονα τη ροκ μουσική, αντλώντας επιπλέον στοιχεία από την pop, τη rock, το rock'n'roll, την indie και τη reggae. Και όλα αυτά, σε συνδυασμό με επιλεγμένα oldies τραγούδια. Αποτελεί δηλαδή, μια (λίγο-πολύ) ξεχωριστή κατηγορία ξένου ραδιοφώνου. Κάτι ανάμεσα σε Red-Rock FM και Radio Gold, χωρίς να λείπουν οι πιο «alternative» επιλογές, όπως θα δούμε σε μια playlist 10 τραγουδιών, που έπαιξε σε μια τυχαία ώρα:
 
Florence + The Machine - Dog Days Are Over
Primal Scream - Some Velvet Morning
Queen - Don't Stop Me Now
Beatles - Love Me Do
Meat Loaf - I'd Do Anything For Love
Supertramp - School
Bruce Springsteen - Hungry Heart
The Cure - Close To Me
Aretha Franklin - Respect
Fatboy Slim - Praise You
 
Προς το παρόν είναι ακροάσιμος μόνο από τα FM. Για το μέλλον υπόσχεται, «ακόμη περισσότερη μουσική και θέματα σύντομα στο nostosradio.gr και φυσικά στον αέρα του σταθμού μας! Στους 100.6!». Ενώ φιλοξενεί ήδη στο site του το βιογραφικό του Elvis, ως μέρος ενός αφιερώματος να υποθέσουμε. 
 
Νέος παίχτης στα ροκ ραδιόφωνα της Αθήνας; Θα δείξει. Θα δούμε. Θα ακούσουμε δηλαδή.