Μόνικα: σκεπάστηκε από μία προβιά έντεχνου και πως να την πετάξει από πάνω της πια

Μόνικα: σκεπάστηκε από μία προβιά έντεχνου και πως να την πετάξει από πάνω της πια
Ακολουθήστε μας στο Google news

H Μόνικα έχει την ατυχία το κοινό της να είναι, πλέον, κοινό «Μελωδία 99.2». Άντε, και λίγο «Pepper 96.6» όταν θέλει να ακούσει... ξένο. Έτσι λοιπόν παίζει σε ένα ροκ φεστιβάλ όπως το Saristra, φέρνει μάλιστα αρκετό κόσμο για να την ακούσει ειδικά αυτή (είναι άκρως εμπορικό όνομα), αλλά ουδείς σχεδόν δεν περνάει καλά. Εκτός από την ίδια.

12 Αυγούστου 2016
Στο Saristra λοιπόν αν και η ίδια ήταν εξαιρετική επί σκηνής και άκρως εξωστρεφής, δεν έβρισκε ανταπόκριση.. Κι ας τραγουδούσε a capella, ας έκανε αστεία, ας ερμήνευε χωρίς μικρόφωνο μόνο με τη φωνή της κι ας κατέβαινε στον κόσμο να χορέψει μαζί του. Αλλά, είπαμε, η ανταπόκριση ήταν μικρή, μηδαμινή θα έλεγα. Και σίγουρα αντιστρόφως ανάλογη με την προσπάθειά της. Και την εμφάνισή της. επαναλαμβάνω. 
 
Λογικό. Οι εν δυνάμει ακροατές του Μελωδία 99.2 ή όλοι, όσοι τέλος πάντων ανέβηκαν στο ερειπωμένο χωριό για τη Μόνικα, ήταν παντελώς άσχετοι με τη φάση. Τους έβλεπες, ένιωθαν σαν το ψάρι έξω από το νερό, γι' αυτό και αποχώρησαν μαζικά μόλις τελείωσε η εμφάνισή της. Άδειασε το 1/3 του χώρου, στην κυριολεξία. Δεν ενδιαφέρονταν για τίποτε άλλο. 
 
Οι υπόλοιποι τώρα, οι φαν ας πούμε των Planet Of Zeus και του Saristra συνολικά, παρατηρούσαν τη Μόνικα σαν... παραδείσιο πουλί. Μάλλον θα έπλητταν, αυτή την εντύπωση έδιναν τουλάχιστον. Οπότε μία αρκούντως καλή εμφάνιση πέρασε έτσι, χωρίς να αποτυπωθεί στο νου μας. Δυστυχώς θα έλεγα και το εννοώ.
 
Το πρώτο άλμπουμ της Μόνικα(ς) ήταν τόσο καλό που άρεσε σε εξωφρενικά πολύ κόσμο. Το Over The Hill, ένα σπουδαίο κομμάτι που όμοιό του δεν έχει βγάλει ξανά η Μόνικα, έπαιξε απίστευτα πολύ στα έντεχνα ακροατήρια. Ύμνος. Δεν θα έλεγα πως ήταν ένα μεταμοντέρνο έντεχνο τραγούδι, καμία σχέση εννοείται, απέκτησε όμως αυτό το μανδύα. Και άντε να τον απεκδυθεί τώρα η δημιουργός του. 
 
Γι' αυτό και η Μόνικα θα γεμίσει με ευκολία τον Κήπο του Μεγάρου και το Θέατρο Βράχων αλλά θα δυσκολευτεί για το πολύ μικρότερο Fuzz