Θανάσης Αλευράς: από το θεατρικό «σανίδι» ντεμπούτο στο ραδιόφωνο

Θανάσης Αλευράς: από το θεατρικό «σανίδι» ντεμπούτο στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρεμιέρα (και) στο prime time του Μέντα 88 θα κάνει αυτή τη σεζόν ο γνωστός ηθοποιός. Παίρνει το βάπτισμα του... ραδιοφωνικού πυρός. 

22 Αυγούστου 2016
 Ο Νίκος Μωραίτης ανέλαβε από τα μέσα του καλοκαιριού τη διεύθυνση του Μέντα 88 και ήδη βάζει τις πρώτες του πινελιές στο σταθμό, διαμορφώνοντας το νέο του πρόγραμμα για την ερχόμενη σεζόν.
 
Σε αυτό, μεταξύ άλλων, θα συμμετάσχει και ένα πρόσωπο που προέρχεται από τον χώρο της υποκριτικής, πρωτοεμφανιζόμενο στα ερτζιανά. Ο Θανάσης Αλευράς θα μπει κατευθείαν στα «βαθιά», αναλαμβάνοντας το πρωινό 10-12. Επιλογή ρίσκου θα λέγαμε, να δούμε αν θα βγει, είναι πάντως μόνο θετικό να ακούμε νέες φωνές στα FM έστω κι αν, δυστυχώς, δεν πρόκειται για νέους ραδιοφωνικούς παραγωγούς (αμιγώς, επαγγελματίες του χώρου).
 
Ουσιαστικά στήνεται ένας διαφορετικός Μέντα 88 αυτές τις μέρες. Ένα ραδιόφωνο που κάθε σεζόν έχει διαφορετικό «πρόσωπο» και καλείται να αντιμετωπίσει μεγαθήρια όπως ο Μελωδία 99.2 (Νο.1 μουσικό ραδιόφωνο), ο Δίεση 101.3 (σταθερά στην δεκάδα αν και με πτώση), ο (ανερχόμενος) Ελληνικός 93.2 και το κλασικό Δεύτερο Πρόγραμμα.