Τέλος από τον Red 96.3 o Λευτέρης Κεφαλάς

Τέλος από τον Red 96.3 o Λευτέρης Κεφαλάς
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από 8,5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην συχνότητα.

28 Αυγούστου 2016
update: Με αλλαγές μπήκε, τελικά, στην νέα σεζόν ο Hit 88.9. Ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης μετακινήται από το μεσημεριανό 2-6 και αναλαμβάνει το πρωινό 7-10, ενώ το δίδυμο Δημήτρης Μηλιόγλου-Μαρίας Κωνσταντάκη θα συνεχίσει στο απογευματινό 5-8.

Με μια ακόμα αλλαγή στο πρόγραμμα του, θα ξεκινήσει την νέα σεζόν ο ροκ σταθμός της Frontstage. Αυτή την φορά, πρόκειται για έναν από τους «παλιούς» του Red 96.3, από εκείνους που «μετακόμισαν» μαζί με το σταθμό από το Νέο Φάληρο. Ο Λευτέρης Κεφαλάς λοιπόν, είναι αυτός που αποχωρεί μετά από 8,5 χρόνια, αφήνοντας κενό -προς το παρόν- το πρωινό 10-12. Αιτία, ο φόρτος εργασίας που έχει ως διευθυντικό στέλεχος στην Olive Media, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προφίλ του στο facebook.
 
Στους υπόλοιπους ραδιοσταθμούς του κτιρίου της Φραγκοκλησιάς 8, δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη μεταβολή, πέραν της ανανέωσης της ιστοσελίδας του Hit 88.9. Τόσο εκείνος όσο και ο Εν Λευκώ 87.7, θα πορευτούν (εκτός απροόπτου) με το ίδιο team παραγωγών, οι οποίοι έχουν ήδη επιστρέψει στις θέσεις τους από την περασμένη Δευτέρα.
 
Συντονιζόμενοι στους 88.9, πάντως, ακούσαμε μέχρι και... Monika -το Over the Hill- μαζί με ουκ ολίγα hits της περασμένης δεκαετίας, «παρεκκλίνοντας» ελαφρά από την πεπατημένη των υπολοίπων ξένων mainstream σταθμών...