Όσο πιο... φιλελεύθεροι, τόσο πιο πεινασμένοι σεξουαλικά

Όσο πιο... φιλελεύθεροι, τόσο πιο πεινασμένοι σεξουαλικά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Διαβάσαμε το Πρώτο Θέμα αλλά δεν μας έπεισε. Ευρωπαϊκή έρευνα που διεξήχθη σε Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία και Βρετανία, απέδειξε (λέμε τώρα) πως οι δεξιοί δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι στο... κρεβάτι απ΄ ό,τι οι αριστεροί.

06 Σεπτεμβρίου 2016
«Σύμφωνα με την έρευνα» υποστηρίζει η εφημερίδα, «οι πολιτικές πεποιθήσεις αντανακλούν το βαθμό ευχαρίστησης των ανθρώπων στο σεξ. Όσοι  θεωρούν τον εαυτό τους πολύ δεξιό έχουν πολλές πιθανότητες να έχουν μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή».



Το ψάξαμε το... θέμα του Πρώτου Θέματος, το έψαξε δηλαδή η νέα συνεργάτις του e-tetRadio, η  eva_n_agnosti: «Αν ήταν να σχολιάσω κάτι σ΄αυτό το άρθρο θα έλεγα "τζάμπα λεφτά σε έρευνες για τα αυτονόητα". Φυσικά ο δεξιός χαίρεται περισσότερο το σεξ. Και για να τους γλιτώσουμε από παραπάνω έξοδα, ο δεξιός χαίρεται περισσότερο τη ζωή, η οικογένεια του είναι αυτή που βλέπουμε στις διαφημίσεις του βιτάμ, η γυναίκα του είναι μοντέλο απ΄τη Βραζιλία, οι διακοπές του πάνω σε μια αιώρα σε εξωτικό νησί, το κορμί του γραμμωμένο και σφιχτό, το σκάφος του κομψό σκίζει τα κύματα,  ο τραπεζίτης του πρόθυμος και χαμογελαστός, οι υπάλληλοί του τον λατρεύουν και ραίνουν με ροδόφυλλα  τη διάβα του...».
 
Το ψάξαμε όμως επιπλέον. Και είδαμε πως το Πρώτο Θέμα έκανε... λαθροχειρία. Τα λαγωνικά του e-tetRadio ανακάλυψαν και σας παρουσιάζουμε το αρχικό κείμενο, αυτό που κατέβασαν από το site. Ναι λοιπόν, οι αριστεροί τελικά πηδούν περισσότερο. Δεν το βλέπετε και από τον Αλέξη Τσίπρα που δηλώνει αριστερός; Δεν το βλέπετε πως μας πηγαίνει; 

Δείτε παρακαλώ και τον υπέρτιτλο: «Όσο πιο... φιλελεύθεροι, τόσο πιο πεινασμένοι σεξουαλικά».


 

Στα σοβαρά τώρα: λέτε όντως οι δεξιοί να το ευχαριστιούνται καλύτερα;  Δυστυχώς, αλλά έχω την υποψία πως ναι. Περαστικά μας.