Γιατί ακυρώθηκε η συναυλία της Μόνικα στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Γιατί ακυρώθηκε η συναυλία της Μόνικα στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ή, μάλλον, πιο σωστά, να γιατί η Μόνικα «γείωσε» τη συγκεκριμένη συναυλία, ακυρώνοντας η ίδια το live της, με ένα post της. Και ευτυχώς θα έλεγα αφού αμέσως μετά ανακοίνωσε το Gagarin, το αγαπημένο και πάνω απ όλα ροκ Gagarin. 

07 Σεπτεμβρίου 2016
Σας τα λέγαμε από τότε αν θυμάστε (ΕΔΩ)  για τη συναυλία που θα έβλεπαν μόνο όσοι διέθεταν Cosmote τηλέφωνα. Ακατανόητα πράγματα. Συνάντησα λοιπόν τη Δευτέρα το μεσημέρι τη Μόνικα και τα είπαμε από κοντά. Για μία συνέντευξη που θα διαβάσετε το Σάββατο στην Εφημερίδα των Συντακτών (λέει πολλά κι ενδιαφέροντα, πιστέψτε με - και για μία μεγάλη στροφή που επιχειρεί). Βρεθήκαμε στην Κολοκοτρώνη στο κέντρο της πόλης και ήταν το πρώτο-πρώτο που τη ρώτησα. Γιατί, ματαιώθηκε, το live;
 
«Δεν συμφωνούσε με την ηθική μου. Οι όροι της συναυλίας και η αποκλειστικότητα του κοινού είναι κάτι που δεν μπορούσε να με εκφράσει». Και διαβεβαιώνει πως δεν γνώριζε τίποτε. «Δεν ήξερα τους όρους, ήταν μία από τις πολλές συναυλίες που συζητούσα. Όταν πήρα το συμβόλαιο στα χέρια μου είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω αυτό το πράγμα».
 
Καλά έκανε και την έκοψε. Πολύ περισσότερο αν ισχύει μία πληροφορία που είχα πως η Cosmote (και σωστά από τη μεριά της, έτερον εκάτερον) ζητούσε πλήρη αποκλειστικότητα, να μην έδινε άλλη συναυλία δηλαδή η Μόνικα όλο αυτό το διάστημα (πόσο;). «Πήρα την απόφαση να μην κάνω τη συναυλία όταν τηλεφώνησα η ίδια στο Μέγαρο και λέω "γεια σας, μπορώ να αγοράσω ένα εισιτήριο για τη συναυλία της Μόνικα;" και μου είπαν όχι αν δεν είστε συνδρομητής», συμπληρώνει η ίδια. Είχαμε τηλεφωνήσει εμείς πολύ πριν. 

Τα υπόλοιπα στην Εφ.Συν. το Σάββατο. Και φυσικά στο Gagarin την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στο Reworks την Πέμπτη 15 και στη Ζάκυνθο το Σάββατο 17. Όσοι ενδιαφέρεστε για την Αθήνα σπεύσατε. Τα εισιτήρια φεύγουν, το sold out έρχεται.