Αποχωρήσεις -επεισοδιακές και μη- από το Sport24 103.3

Αποχωρήσεις -επεισοδιακές και μη- από το Sport24 103.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Αντώνης Κυρίκος δεν συνεχίζουν πλέον στο σταθμό.

12 Σεπτεμβρίου 2016
Πέρα από τις προσθήκες που έγιναν και... θα γίνουν -θα σας τα πούμε εν καιρώ, μείνετε συντονισμένοι, έρχεται ένα μεγάλο δίδυμο- στο πρόγραμμα του ραδιοφώνου της 24 Media, δεν έλειψαν και οι αποχωρήσεις. 
 
Η πιο επεισοδιακή ήταν αυτή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν έκανε το πρωινό 7-10 μαζί με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα. Και ήταν ο παραγωγός που «άνοιξε» το πρόγραμμα του Sport24 103.3, στις 5 το πρωί της 12ης Ιανουαρίου 2015. Όπως ανέφερε ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook, στρέφεται κυρίως κατά της διεύθυνσης του σταθμού, για τους λόγους της φυγής του και την συμπεριφορά των συντελεστών του μετά από αυτήν. Συγκεκριμένα έγραψε, μεταξύ άλλων:
«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ (PRIME TIME) ΚΑΙ 40 (ΣΑΡΑΝΤΑ!) ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ (ΠΡΩΗΝ) ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ή ΕΣΤΩ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ κ ΟΛΕΣ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Α συγνώμη, ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ή ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ SPORT24 103,3 στις 26 ΙΟΥΛΙΟΥ!!!»
 
Ωστόσο αλλαγές έγιναν και στο πρωινό του Σαββατοκύριακου. Ο Αντώνης Κυρίκος, επί σειρά ετών παραγωγός της πρωινής ζώνης τόσο στο Sport24 Radio όσο και στον Sentra FM, με ένα λιτό post ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ραδιοσταθμό, μετά από 8 χρόνια. «Ένα γοητευτικό ραδιοφωνικό ταξίδι 8 ετών στους 103.3, ολοκληρώνεται για εμένα σήμερα. Ευχαριστώ όσους συνεργαστήκαμε και τους ακροατές που με αντέξανε!!!...πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο!». Ο παραγωγός ενημερώθηκε πως σταματάει, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν