Στη ροκ πυρά η Μόνικα, ορθοδοξία ή θάνατος

Στη ροκ πυρά η Μόνικα, ορθοδοξία ή θάνατος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την «αλητεία του ροκ» και την επιθυμία της να βουτήξει σε αυτή εξέφρασε η Μόνικα με τη συνέντευξή της στην «Εφ.Συν.». Να επιστρέψει τρόπον τινά στο ροκ. Και είναι αλήθεια πως οι συναυλίες της στο Reworks (Πέμπτη) και στο Gagarin (Παρασκευή) αποτελούν το καλύτερο διαβατήριο για αυτό. 

14 Σεπτεμβρίου 2016
Αλλά έπεσαν πολλοί πάνω της να τη «φάνε» - ΕΔΩ η συνέντευξη για να ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάμε. Εντάξει, τα social media είναι ένας τόπος... μαρτυρίου ειδικά για τους διάσημους, γράφει ο καθένας και μία μαλακία επί παντός του επιστητού (και οι περισσότεροι ανώνυμα), αλλά αυτές οι επιθέσεις στη Μόνικα κρύβουν πολύ περισσότερα. Τις επιθέσεις τις προσωπικές εννοώ, όχι για τη δουλειά της. Γιατί η δουλειά του καθενός στο δημόσιο βίο κρίνεται και αυστηρά μάλιστα, πάντα. Έτερον εκάτερον. 
 
Φολκ-ροκ ήταν και είναι η Μόνικα, το υπηρετεί το είδος με τον τρόπο της, άλλοτε τα καταφέρνει κι άλλοτε όχι. Δεν είναι όλοι οι δίσκοι της καλοί και, φυσικά, ούτε όλες οι συναυλίες της. Αυτό έλειπε δα. Αλλά το να κάνουμε στην Ελλάδα τεράστιο θέμα μία δήλωση για την «αλητεία του ροκ» που στο εξωτερικό δεν θα σχολίαζε κανείς, με ξεπερνάει. Αμάν με τους θεματοφύλακες
 
Αλλά εντάξει, δεν πρέπει να απορώ, στη χώρα μας έχουμε πάρα πολλούς που κατέχουν μόνο αυτοί  την απόλυτη αλήθεια του ροκ. Μετανοείτε! Μετανοούμε λοιπόν και ζητούμε συγχώρεση.
 
Είμαστε χωριό η Ελλάδα, γνωστό αυτό, δεν χρειάζεται όμως να το αποδεικνύουμε διαρκώς. Γκιώσαμε βρε αδελφέ, πόση ορθοδοξία (του... ροκ φυσικά) να αντέξει ένας φυσιολογικός οργανισμός που θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική