Ένα πέναλτι του Ολυμπιακού... μία εκνευρισμένη εκπομπή

Ένα πέναλτι του Ολυμπιακού... μία εκνευρισμένη εκπομπή
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εννοείται πάντως, ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που τα «ιδεώδη» παραγωγών και ακροατών συγκρούονται on air. 

19 Σεπτεμβρίου 2016
Ωστόσο κάτι τέτοιο έγινε (και) σήμερα το μεσημέρι (Δευτέρα), αυτή την φορά στην πρεμιέρα του νέου προγράμματος του Sport24 103.3. Πρωταγωνιστές ο Διονύσης Βερβελές, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, ρεπόρτερ της ΑΕΚ, οι οποίοι μαζί με τον Μένιο Σακελλαρόπουλο παρουσιάζουν τους «Τρεις Μπαλαδέρος», καθημερινά 2-4 το μεσημέρι.
 
Η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή το πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό, στο κυριακάτικο ματς με τον Ηρακλή, με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 1-1. Μετά από μια λεκτική διαμάχη που είχε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ με έναν ακροατή, σχετικά με τα πέναλτι που καταλογίζονται υπέρ του Ολυμπιακού, ξεκίνησε και ο καυγάς μεταξύ των δύο παραγωγών. Η ένταση συνεχίστηκε για περίπου μισή ώρα συνολικά, τόσο μεταξύ τους όσο και με τους επόμενους ακροατές, οι οποίοι είτε έρχονταν σε αντίθεση με τον Διονύση Βερβελέ είτε με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου.
 
Το τελευταίο ημίωρο βρήκε τους δύο άνδρες εκτός στούντιο για μερικά λεπτά, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους μακριά από τα μικρόφωνα. 'Η και για να ησυχάσουν. Αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν, και οι δύο παραγωγοί επέστρεψαν κανονικά και από κοινού στο στούντιο του Sport24 Radio.