10 σοβαρά κι ευτράπελα από τη συναυλία της Buika στο Ηρώδειο

10 σοβαρά κι ευτράπελα από τη συναυλία της Buika στο Ηρώδειο
Ακολουθήστε μας στο Google news

1) Ωραία η Ισπανία, ωραία και η αφρικάνικη καταγωγή, αλλά ο ήχος και το στυλ αυτό είναι πια παρωχημένα. Τα ethnic είναι κάπως πλέον, ούτε το Womad Festival δεν θα τα ήθελε στο πρόγραμμά του. 

21 Σεπτεμβρίου 2016
2) Η Buika έχει βαθιά φωνή, ενδιαφέρουσα η παρουσία της εν γένει, έδειχνε εντυπωσιασμένη από το live σε έναν τέτοιο χώρο και με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών να τη συνοδεύει. Μεγαλεία.
 
3) Στο Royal Albert Hall έδειχναν μέχρι και τα hashtag που έπρεπε να βάζεις σε facebook, instagram και twitter για να ανεβάζεις τις φωτογραφίες σου, στο Ηρώδειο μόλις κάποιος ύψωνε λίγο το κινητό του, σαν ελατήρια πετάγονταν και κατρακυλούσαν οι ταξιθέτριες στα σκαλιά για να προλάβουν να του κάνουν παρατήρηση.
 
4) Ωραίος ο μαέστρος, ο Toni Cuenca, κάποιες στιγμές έπαιζε και μπάσο, ρόκερ ο τύπος.
 
5) Άπαξ και αργήσεις λίγο στο Ηρώδειο μπαίνεις μόνο στο πάνω διάζωμα. Άπαξ και αργήσεις λίγο περισσότερο δεν μπαίνεις καν και ας έχεις εισιτήρια, κλείνουν εντελώς οι πόρτες. Ούτε θέλω να σκεφτώ τι θα σου κάνουν αν αργήσεις πολύ, μάλλον θα χάνεις το δικαίωμα να παρακολουθήσεις τις επόμενες δύο συναυλίες του χώρου.
 
6) Μιάμιση ώρα κράτησε το live, δύο τα encore, στην αρχή δεν... ζεσταθήκαμε, μετά μπήκαμε στο κλίμα. Όσο μπορείς δηλαδή να τα καταφέρεις στο ψυχρό και βαρύ Ηρώδειο. Τρεις χιλιάδες ο κόσμος τουλάχιστον. Το ευχαριστήθηκαν οι περισσότεροι, νομίζω. 
 
7) Ήταν και η Άννα Βίσση. Μην τρομάζετε, δεν τραγούδησε, ανάμεσα στους θεατές εννοώ.  
 
8) Είναι άλλη φάση πάντως η ΚΟΑ, να ακούς όλη αυτή τη μεγάλη ορχήστρα σε τραγούδια που έχεις συνηθίσει αλλιώς, πιο «φτωχά». Είναι ψιλομαγεία.
 
9) Τσιμουδιά η Buika ανάμεσα στα (ισπανόφωνα) τραγούδια, δεν μίλαγε, λίγο μόνο στο τέλος άνοιξε το στόμα της. Ευγενική η κοπέλα δεν λέω, χαμογελούσε διαρκώς. Αλλά, μιλιά. Ακόμα και στο σεξ λένε περισσότερα (ανεξαρτήτως τι). 
 
10) Επειδή η φωτογράφος μας δεν μπήκε στο Ηρώδειο (δείτε παραπάνω το Νο 5, την κατηγορία Β) σας βάζουμε μία φωτογραφία από τον Παρθενώνα. Ωραίος δεν είναι; Με πανσέληνο είναι ακόμα καλύτερος...