10 οδηγίες προς ναυτιλλομένους πριν πάμε στο Ηρώδειο για τον Sivert Hoyem

10 οδηγίες προς ναυτιλλομένους πριν πάμε στο Ηρώδειο για τον Sivert Hoyem
Ακολουθήστε μας στο Google news

1) Πρώτα-πρώτα η είδηση, μήπως και προλάβετε: Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων που περίσσεψαν (γύρω στα 150) και τα οποία βρίσκονται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42). Να μην πουληθούν και να υπάρχουν και στο ταμείο του Ηρωδείου το βρίσκω κομματάκι δύσκολο.

28 Σεπτεμβρίου 2016
2) Ηρώδειο είπα, ε; Ο πιο άβολος χώρος για συναυλία. Από όποια πλευρά και αν το δεις. Και προβληματικός. Δείτε το (3) παρακάτω και θα καταλάβετε.
 
3) «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατόχους εισιτηρίων του κάτω Διαζώματος για τη συναυλία της Πέμπτης, 29 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά ότι, πριν την είσοδο τους στο χώρο του Ηρωδείου, θα ανταλλάσσουν το εισιτήριό τους με άλλο, στο οποίο και θα αναγράφεται η αριθμημένη θέση τους». Άλλο ετούτο πάλι. Να δω μόνο πως θα κυλήσει η... ανταλλαγή, δεν θέλω να προβλέψω καθυστερήσεις
 
4) Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30. Sivert Hoyem on stage: 21:00. Με την προϋπόθεση του (3) φυσικά. Στο Ηρώδειο πάντως κρατούν τις ώρες έναρξης. Και το ξέρετε: όσοι αργήσετε δεν μπαίνετε μέσα. Κι ας έχετε κι ένα και δύο εισιτήρια (και τρία).
 
5) Τι γυρεύει αλήθεια ο Sivert Hoyem στο Ηρώδειο; Απορία το έχω. Στο Piraues Academy ήταν καταπληκτικός. Αλλά στο Ηρώδειο τι δουλειά έχει; Ο Σταμάτης Σπανουδάκης είναι; 
 
6) Ο Hoyem είναι για τους Έλληνες ο νέος Nick Cave. Έλα όμως που δεν είναι με τίποτε Nick Cave. 
 
7) Θα δούμε ροκ συναυλία και απαγορεύονται τα κάτωθι: «Το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφών και ποτών μέσα στο Θέατρο. Η λήψη φωτογραφιών με ή χωρίς φλας, η μαγνητοφώνηση και η μαγνητοσκόπηση κατά τη διάρκεια των παραστάσεων. Η χρήση υποδημάτων με μυτερά τακούνια. Η είσοδος σε παιδιά κάτω των έξι (6) ετών. Το φιλοδώρημα».
Μη διανοηθείτε να δώσετε φιλοδώρημα!
Επίσης είναι απαραίτητη (έτσι λέει δηλαδή): «Η απενεργοποίηση των κινητών τηλεφώνων, κατά τη διάρκεια της παράστασης».
Δεν διευκρινίζεται αν απαγορεύονται τα φιλιά και οι κουβέντες με τους διπλανούς μας. Υποθέτω πως ναι.
 
8) Υπάρχουν εισιτήρια για τη δεύτερη συναυλία της Κυριακής και είναι του πανακρίβου, από 33 ευρώ για το πάνω διάζωμα στου διαόλου τη μάνα, μέχρι 45 και 55 ευρώ για τη διακεκριμένη ζώνη. 
 
9) Όρθιοι δεν υπάρχουν στο Ηρώδειο. Ελάχιστοι καλλιτέχνες έχουν κατεβάσει κόσμο κάτω, μπροστά στη σκηνή. Όπως η (θεά) Patti Smith και ο Solomon Burke.  
10) Με μία φράση για να καταλαβαινόμαστε και να μην το κουράζουμε: συναυλία στο Ηρώδειο ίσον μαλακία. Καλή μας διασκέδαση λοιπόν αύριο. Προσωπικά είμαι σίγουρος πως θα την ευχαριστηθώ (τη φάση).