Πετυχημένη αυτοδιαχείριση και στην πράξη

Πετυχημένη αυτοδιαχείριση και στην πράξη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όταν έκλεισε η Ελευθεροτυπία... Όταν απολύθηκαν από το Μελωδία 99.2... Οι πορείες της «Εφημερίδας των Συντακτών» και του «toradiofono.gr» είναι κατά κάποιο τρόπο παράλληλες. 

29 Σεπτεμβρίου 2016
Τέσσερα χρόνια συμπληρώνει το Νοέμβριο η «Εφ.Συν.». Και (τα) πηγαίνει μία χαρά, τόσο από κυκλοφορία, όσο και στα οικονομικά της. Τα ξέρω τα πράγματα εκ των έσω όπως υποθέτω θα γνωρίζετε, δεν σας τα λέω έτσι στον αέρα: είναι μία απολύτως υγιής επιχείρηση των ΜΜΕ και δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ, πουθενά. Και δίχως τον παραμικρό τραπεζικό δανεισμό. Ένα απόλυτα επιτυχημένο πείραμα που πέρασε τα πρώτα δύσκολα χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτο, σε λιγότερο αχαρτογράφητα νερά πλέον.
 
Από σήμερα Flash 96 και toradiofono.gr ένωσαν δυνάμεις (όπως σας έχουμε πει εδώ και μέρες), δύο αυτοδιαχειριζόμενα ραδιόφωνα, ένα από τα FM κι ένα από το web. Ειδικά για τα παιδιά του toradiofono.gr που αγωνίζονται εντίμως τόσα χρόνια στο μικρό τους ραδιοφωνάκι στο internet, μία παραπάνω χαρά τη νιώθουμε κι εμείς στο e-tetRadio. Γιατί κράτησαν όλο αυτό το διάστημα, άντεξαν, δεν το έβαλαν κάτω και κράτησαν σε υψηλό επίπεδο το διαδικτυακό τους εγχείρημα. Τους αξίζει που επιστρέφουν στα FM
 
Αν θα πετύχει το... κόλπο; Θέλει πολλή δουλειά. Και υπομονή. Την έχουν; Εκεί είναι το μυστικό.