Και εγένετο «Ξένιος-Dream» 94.3

Και εγένετο «Ξένιος-Dream» 94.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από 5,5 χρόνια απουσίας από τα ερτζιανά, το πάλαι ποτέ ένδοξο δημοτικό ραδιόφωνο Άνω Λιοσίων επέστρεψε, με την βοήθεια του... πειρατή που εξέπεμπε στη συχνότητά του!

09 Οκτωβρίου 2016
Άλλο ένα αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα, φαίνεται πως βρήκε τον δρόμο του για τα FM, μέσω συνεργασίας αυτή την φορά. Ο νόμιμος κάτοχος της συχνότητας, Ξένιος 94.3, συνέπραξε με τον Dream FM και πλέον βγάζουν πρόγραμμα από κοινού. Προς το παρόν στους 94.3, από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού αυτή τη φορά, παίζουν οι μουσικές του Dream αλλά με τα σήματα του Ξένιου, ανά ημίωρο.
 
Τη συνεργασία επισημοποίησε τόσο η πλευρά του Dream FM...
 

...όσο και οι εργαζόμενοι του Ξένιου, από την σελίδα τους, που μιλούν για τη «μεγάλη επιστροφή» του.
 
 
Όπως έγραψαν σχετικά στη σελίδα, «με κόπο... υπομονή... θυσίες.... ελπίδες.... δύναμη..... αγάπη και μεράκι,έρχεται σιγά σιγά η δικαίωση,αν και κάποιοι μας θεώρησαν νεκρούς. Σε λίγο καιρό αυτή η δικαίωση, θα είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί πρέπει επιτέλους οι αδικίες να επιστρέψουν σε εκείνους που τις δημιούργησαν....και εδώ δεν είναι λίγοι!!".

Ο Θοδωρής Τσέλας, ένας εκ των εργαζομένων του Ξένιου 94.3, έγραψε χαρακτηριστικά: «Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς είχε πει ο Γκάντι... Και όντως... Ο Ξένιος, μετά από πολλές δυσκολίες, άλλες αληθινές, άλλες επί τούτου, και μετά από τις διώξεις των Διοικήσεων Παππού, Μπουραϊμη και τώρα πάλι Παππού, βρίσκεται ξανά στον αέρα, με τα σήματα του, και την περηφάνια των εργαζομένων του που άντεξαν και δεν λύγισαν, αλλά Απάντησαν στο άδικο; δημιούργησαν εταιρεία, διεκδίκησαν και κέρδισαν την συχνότητα και μπράβο τους! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ! Η οριστική δικαίωση είναι πλέον κοντά... Μια μια κερδίζονται οι μάχες, κι έτσι κερδίζεις και τον πόλεμο... Καλωσόρισες ΞΕΝΙΕ fm 94,3 ξανά στους δέκτες μας...! Καλορίζικος...»

Το πρόγραμμα έως τώρα είναι αποκλειστικά μουσικό. Την στιγμή όμως, που η άδεια για τους 94.3 είναι για ειδησεογραφικό ραδιόφωνο. Πρέπει δηλαδή υποχρεωτικά, να μεταδίδει δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές. Οι εργαζόμενοι-ιδιοκτήτες του σταθμού, πάντως, αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξει και ειδησεογραφικό πρόγραμμα, κάποιες ώρες της μέρας.