Να ήταν τουλάχιστον οι Depeche Mode σαν την Miley Cyrus, να το συζητούσαμε

Να ήταν τουλάχιστον οι Depeche Mode σαν την Miley Cyrus, να το συζητούσαμε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εννοείται πως παντού και σε κάθε συναυλία υπάρχουν ακριβά και φθηνά εισιτήρια, τα VIP και τα απλά, της αρένας και των καθήμενων. Και σε πάρα πολλές μεγάλες συναυλίες υπάρχουν κάποια πιο ακριβά εισιτήρια μπροστά ακριβώς στη σκηνή. 

12 Οκτωβρίου 2016
Αλλά αυτό με τους Depeche Mode και τις τρεις (!) ζώνες για τη συναυλία τους στο Terra Vibe στις 17 Μαΐου 2017 (ανακοινώθηκε σήμερα) δεν το έχω δει ξανά.
 
Τα Golden Standing βρίσκονται ακριβώς μπροστά στο stage και κοστίζουν 75 ευρώ. Καμία αντίρηση αν και μου φαίνονται κάπως ακριβά, σαν να... εκβιάζεις τους φανατικούς. Για ποιο λόγο όμως μετά έχει δύο ζώνες; Δεν ξέρω, αλλά δεν θυμάμαι να έχω δει ξανά κάτι τέτοιο σε ανοιχτές συναυλίες.

 
Μέχρι τον πύργο του ηχολήπτη πληρώνεις 48 ευρώ και από εκεί και πίσω, προς το χάος, από 33 έως 39 ευρώ. Χώρια που μόνο στα πολύ φθηνά εισιτήρια έχει προπώληση με πιο χαμηλές τιμές, ούτε καν στο Pitch A των 48 ευρώ.
 
Να μας πρόσφεραν τουλάχιστον το θέαμα της Miley Cyrus, την επαφή της με τους φαν της, τότε ναι, να είμαστε από τους τυχερούς και να πληρώσουμε όσο όσο τα Golden Standing....

Enjoy the silence...



(Οι φωτογραφίες από το αποκαλυπτικό -όπως πάντα- Luben TV)