As we Enter, σε φάση πάρτι

As we Enter, σε φάση πάρτι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Σάββατο το Fuzz μετατράπηκε σε club κι ήταν από τα party που έχουν τα συστατικά που θες: καλή μουσική, κόσμο αρκετό αλλά χωρίς στριμωξίδι κι εξαιρετικά vibes. Από τις οκτώμισι και μετά παρέλασαν από το stage καλεσμένοι, διαλεχτοί. 

12 Οκτωβρίου 2016
Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για ένα event στο οποίο αφεθήκαμε και... παρτάραμε Ιδού λοιπόν οι τέσσερις λόγοι που έκαναν τα γενέθλια της Enter Events αξέχαστα:
 
1) Stiko &Wag
Το δίδυμο που πρέπει να ακούσεις για να έχεις άποψη. Αν έτυχε να πετύχεις τον έναν από τους δύο, δεν είσαι προετοιμασμένος γι αυτό που δημιουργούν μαζί. Το Σάββατο από τις δέκα και μισή και για ένα 40λεπτο περίπου έφεραν την πειραματική ηλεκτρονική ατμόσφαιρα ξεχωρίζοντας αισθητά από το υπόλοιπο line up της βραδιάς. Είναι αυτό που λέμε «ψαγμένοι»,  και ίσως είναι αυτός ο λόγος που έχουν πιστό κοινό.
 
2) Mononome και Kill Emil
Περιμέναμε να παίξουν back to back αλλά δεν μας χάλασε που τους ακούσαμε διαδοχικά, τον έναν μετά τον άλλον. Ο Mononome συνέχισε αμέσως μετά τον Billa Qause και τον MCD που ήδη είχαν ανεβάσει τη διάθεσή μας κι εκείνος απλά μας απογείωσε. Ο Kill Emil, άσσος στο μανίκι, έδωσε στην «παρτίδα» την τροπή που χρειαζότανε με down tempo μελωδίες. Είναι δύο ελληνικά ονόματα που ξεχωρίζουν ως Djs κι εκτός συνόρων και, όπως θα λέγαμε πιο απλά, «πάνε γκανιάν»! 
 
3) Balkan Riddims
Δεν έχουμε ξαναδεί reggae με τέτοιο ρυθμό, τόσο δυνατό, τόσο ζωντανό, τόσο κεφάτο. Ήταν η έκπληξη της βραδιάς. Λογικά θα ξέρετε το Sensimilia ή το United, τα πιο αναγνωρίσιμα κομμάτια τους. Τα ακούσαμε κι αυτά φυσικά. Ηταν το μισάωρο που όλοι χαμογελούσαν και χόρευαν μέσα στο Fuzz με digital reggae και μια δόση hip hop από τον τζιβάτο frontman τους, τον Gregory. Περιμένουμε να τους δούμε σε δικό τους live σύντομα - επ’ ευκαιρία, την Πέμπτη θα είναι στο Tiki, οπότε μάλλον θα έχουμε περισσότερα να πούμε.
 
4) Skg’s Dub Alliance
Όποιοι τους έχετε ακούσει με το Κακό Συναπάντημα, γνωρίζετε. Dub, dub, dub! Ξέρεις τι συμβαίνει όταν 600 άτομα γουστάρουν  την Dub και βρίσκονται στον ίδιο χώρο; Χαμός! Ε αυτό ακριβώς έγινε το Σάββατο. Μετά τους Balkan Riddims οι ρυθμοί έπεσαν αρκετά αλλά οι Skg’s Dub Alliance αργότερα άλλαξαν εντελώς τη διάθεσή μας . Ήταν σαν να ξεκίνησε από την αρχή το party, κάπου ανάμεσα σε ποτά, χορό on και off stage!

Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κατσαρού