Είστε έτοιμοι για την έκρηξη των Explosions In The Sky; (κερδίστε προσκλήσεις)

Είστε έτοιμοι για την έκρηξη των Explosions In The Sky; (κερδίστε προσκλήσεις)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρασκευή παίζουν στη Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater), Σάββατο και Κυριακή στην Αθήνα, για δύο συνεχόμενα βράδια στο Gagarin 205. Οι Explosions In The Sky, το συγκρότημα-θρύλος του post rock. 

13 Οκτωβρίου 2016
Τελευταία φορά μας είχαν έρθει το 2008 με την Αθήνα να καίγεται από διαμαρτυρίες. «Για να είμαστε ειλικρινείς θα σας πούμε ότι αυτό που έμεινε κυρίως στη μνήμη μας ήταν οι διαδηλώσεις στους δρόμους. Είδαμε ένα σωρό παιδιά να τρέχουν με μάσκες στο πρόσωπο και ρόπαλα του μπέιζμπολ στα χέρια» λένε. 
 
Το e-tetRadio σας προσφέρει τέσσερις μονές προσκλήσεις για τη συναυλία της Κυριακής στο Gagarin. Τα ονόματά σας θα βρίσκονται στην είσοδο του Gagarin.
 
Στέλιος Καρνιαδάκης
Κυριάκος Λούβαρης
Δημήτρης Παύλου
Φωτεινή Καμπά
Αλέξης Ζιόγολος

Όπως λένε και οι ίδιοι, άλλα τραγούδια θα ακούσουμε το Σάββατο και άλλα την Κυριακή. «Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα παίξουμε, αλλά ακόμη και αν το γνωρίζαμε, θα προτιμούσαμε να το κρατήσουμε μυστικό ώστε να υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης. Θα είναι διαφορετικές πάντως μεταξύ τους οι συναυλίες, θα ακουστούν νέα και παλαιότερα τραγούδια. Δεν θα σας πούμε τίποτε περισσότερο, γιατί είναι καλύτερο να πας σε μια παράσταση που δεν ξέρεις τι θα ακούσεις ώστε να ζεις εκείνο το συναίσθημα που νιώθεις με τις πρώτες νότες ενός τραγουδιού που αγαπάς». 
 
Ευκαιρία τώρα που έρχονται οι Explosions In The Sky να ξεσκονίσουμε λίγο τη δισκοθήκη μας. «Those Who Tell the Truth Shall Die, Those Who Tell the Truth Shall Live Forever» (2001), «The Earth Is Not a Cold Dead Place» (2003), «All of a Sudden I Miss Everyone» (2007), όλα τους εξαιρετικά άλμπουμ. Στη συνέχεια άλλαξαν ρότα και έγραφαν σάουντρακ, τα «Prince Avalanche» (2013), «Lone Survivor» (2014) και «Manglehorn» (2015). Το φετινό τους, το «The Wilderness», επιβεβαιώνει πως αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα του ποστ ροκ, αυτού του χαοτικού είδους της ροκ. 

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 20 ευρώ.