Ιδιοκτήτες ραδιοφώνων σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού και δημοσιογράφου

Ιδιοκτήτες ραδιοφώνων σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού και δημοσιογράφου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου παίρνει συνέντευξη από τους Depeche Mode. Ο Σπύρος Παγιατάκης αφιερώνει λοιπόν αυτή την Παρασκευή τη μία ώρα της εκπομπής του στον Εν Λευκώ 87.7 στους Depeche Mode. 

20 Οκτωβρίου 2016
Ωραίο και αξίζει. Το πιο καλό όμως είναι αυτό που σας λέμε πιο πριν: μέσα στη συγκεκριμένη ώρα θα ακουστεί η συνέντευξη που έδωσε ο Andy Fletcher στη διευθύντρια του σταθμού Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, την προηγούμενη εβδομάδα στο Μιλάνο.  Δεν λέμε, προφανώς και πρέπει να ακούσουμε πρώτα και μετά να κρίνουμε, παρουσιάζει ωστόσο άγριο ενδιαφέρον: ιδιοκτήτης ραδιοσταθμών σε ρόλο παραγωγού. Χωρίς πλάκα όμως, μπορεί να το αξίζει. Άλλωστε ταμπέλες δεν υπάρχουν. 
 
Θα μας πείτε δικές τους είναι οι συχνότητες, ό,τι θέλουν κάνουν. Που είναι το πρόβλημα; Εδώ ο Γιάννης Αλαφούζος βγήκε ένα βράδυ στον αέρα, από το τηλέφωνο και μίλαγε για τον Παναθηναϊκό. Οπαδός και αυτός, όπως και οι άλλοι που τηλεφωνούν στα αθλητικά ραδιόφωνα τα ξημερώματα και διαμαρτύρονται για τα οφσάιντ και τα πέναλτι. 

Δεν είναι και τόσο συνηθισμένο να αναλαμβάνουν οι ιδιοκτήτες τα μικρόφωνα. Έστω και αν η Δασκαλοπούλου είχε (συμ)παρουσιάσει κατά το παρελθόν ένα αφιέρωμα του σταθμού στα 90's. Εκτός κι αν είσαι Νίκος Μαστοράκης ή Γιώργος Πολυχρονίου και ξέρεις καντάρια μουσικής...