Ο Red 96.3 είναι χειρότερος και από ντισκοτέκ της δεκαετίας του 80 στα Φιλιατρά

Ο Red 96.3 είναι χειρότερος και από ντισκοτέκ της δεκαετίας του 80 στα Φιλιατρά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα 12 πρώτα τραγούδια του ροκ (;) ραδιοσταθμού Red 96.3 την προηγούμενη εβδομάδα είναι τόσο χάλια που δεν το πιστεύεις πως υπάρχει σταθμός που παίζει ακόμα τέτοια κομμάτια. 

21 Οκτωβρίου 2016
Εξαιρώντας το Νο 1 που είναι χορηγοί με τους Kings Of Leon (by the way πολύ καλό άλμπουμ) δείτε τι άλλα μαργαριτάρια υπάρχουν στο Top 12 του σταθμού. Νο 2 είναι το Eye Of The Tiger των Survivor. Νο 3 οι Red Hot Chili Peppers και Νο 4 το Poison από τον Alice Cooper. Στην 5η θέση είναι το παμπάλαιο My Sharona των Knack αλλά στο Νο 6 το ολοκαίνουργιο Paranoid των Black Sabbath.
 
Συνεχίζουμε με τους Nirvana και αμέσως μετά το (θα τρελαθούμε!) I Hate Myself For Loving You της Joan Jett! Οι Modern Talking και η Samantha Fox πως τους ξέφυγαν; Περιμένετε, έχει κι άλλο. Νο 9 το Fuck You των Archive. Και Νο 10 οι Him. Στην 11η θέση το Personal-βαρέθηκα-Jesus των Depeche Mode και στο Νο 12, κρατηθείτε, πάλι η Joan Jett με το I Love Rock And Roll. Και η ίδια η Joan Jett να έφτιαχνε ραδιόφωνο, δύο φορές τον εαυτό της δεν θα τον έβαζε μέσα στο Top.
 
Μάλλον στο Red 96.3 βλέπουν τα views στο YouTube και όποιο έχει δεκάδες εκατομμύρια το χώνουν στη λίστα τους. Πρέπει να είναι το χειρότερο playlist στην ιστορία του ελληνικού ραδιοφώνου ever.