Δεν «τραβάει» (προς το παρόν) ο Flash 96

Δεν «τραβάει» (προς το παρόν) ο Flash 96
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το αυτοδιαχειριζόμενο ενημερωτικό ραδιόφωνο, παρά την επιστροφή του στην «αρένα» του ανταγωνισμού με πρόγραμμα, καταγράφει μια φθίνουσα πορεία.

02 Νοεμβρίου 2016
Όπως θα δούμε και παρακάτω, στους πίνακες με τις αστάθμιστες αναφορές του τελευταίου μήνα -μεσολάβησε και η πρεμιέρα του νέου προγράμματός του στις 29/9- αντί να ανέβει... έπεσε. Όντας κολλημένος στην 29η θέση της κατάταξης:
 
29) Flash: 7
29) Flash: 7
29) Flash: 9
29) Flash: 15
29) Flash: 17
 
Κάποιοι από τους (πρώην;) ακροατές του σταθμού, με post και σχόλιά τους στο facebook, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη νέα σύνθεση του ραδιοσταθμού, καθώς περιορίστηκε στις μεταμεσονύχτιες ώρες η (πολύ καλή) τζαζ μουσική που έπαιζε όλο το 24ωρο, εν αναμονή της επανεκκίνησής του. Θυμίζουμε ότι από τις 6 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα είναι ενημερωτικό το πρόγραμμα, ενώ από τότε μέχρι και τα μεσάνυχτα τα μικρόφωνα αναλαμβάνουν τα παιδιά του toradiofono.gr, με εξαιρετικές ελληνικές και ξένες μουσικές - ειρήσθω εν παρόδω, από τη συχνότητα αποχώρησε ο Γιώργος Μιχάλακας που έκανε το νυχτερινό 12-2. 
 
Βέβαια, για την επαναφορά του Flash 96 με 60-40% ενημερωτικό-μουσικό πρόγραμμα, δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια διαφημιστική εκστρατεία για το ευρύ κοινό, πέρα από τα όποια προμοταρίσματα γίνονται μέσω των social media. Δεν αρκούν. Και μιλάμε, φυσικά, μόλις για τον πρώτο μήνα επαναλειτουργίας του. Χρειάζεται υπομονή. Παρ' όλα αυτά όμως, τα στοιχεία των μετρήσεων δεν δείχνουν ενθαρρυντικά, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Βρίσκεται πάνω μόνο από το Κανάλι 1 90.4 που καταγράφει ακροαματικότητα... μηδέν.