B.D.Foxmor και Φίλιππος Πλιάτσικας μαζί, απίστευτο αλλά αληθινό

B.D.Foxmor και Φίλιππος Πλιάτσικας μαζί, απίστευτο αλλά αληθινό
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία (από κάθε άποψη) περίεργη  συνεργασία, οπότε κι εκ των πραγμάτων ενδιαφέρουσα, θα έχουμε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Στην ίδια σκηνή θα βρεθούν για τρεις Παρασκευές, 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου, ο Φίλιππος Πλιάτσικας (Πυξ Λαξ) και ο B.D.Foxmor (Active Member).

09 Νοεμβρίου 2016
Να και η προαναγγελία από το δελτίο τύπου που, όπως κάθε δελτίο τύπου, σημειώνει τα καλύτερα: «Τον Αύγουστο του 1967 γεννημένοι και οι δύο, στο Πέραμα ο ένας, στο Μενίδι ο άλλος, έμελλε να είναι ιδρυτικά μέλη και η ψυχή δύο εκ των επιδραστικότερων και μεγαλύτερων συγκροτημάτων στην Ελλάδα, των Πυξ Λαξ και των Active Member».
 
Ο Φίλιππος δεν μας δημιουργεί απορία, μια χαρά συνεπής είναι. Χρόνια τώρα. Αλλά ο B.D.Foxmor τι συνέβη και ξαφνικά βρίσκεται σε ένα κέντρο... διασκέδασης; Προφανώς θα υπάρχει κάτι τέτοιο γραμμένο στην ιδρυτική διακήρυξη του Low Bap και δεν το πήραμε χαμπάρι.
 
Προ ημερών μου ζήτησαν να κάνω μία συνέντευξη με τη Sadahzinia για την εμφάνισή της στο Κρεμλίνο, το νέο συναυλιακό χώρο στον Πειραιά. Για την «Εφημερίδα των Συντακτών». Δέχτηκα. Αλλά μόλις το άκουσε η Sadahzinia, όταν την ενημέρωσαν από το γραφείο τύπου του μαγαζιού δηλαδή, αρνήθηκε. Αιτία, όπως είπε, αυτό το κείμενο ΕΔΩ. Έχει κανείς αμφιβολία πως το Low Bap βρίσκεται σε παρακμή; Μα εντελώς όμως;