Moderat ή Allah Las, εδώ σας θέλουμε...

Moderat ή Allah Las, εδώ σας θέλουμε...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Σάββατο στην Αθήνα θα παίζουν δύο αγαπημένες μπάντες και against all odds που λέει και ο Phil θα πάμε να ακούσουμε καλή μουσική να ξαλαφρώσουμε! Μα και αυτοί, την ίδια μέρα βρήκαν; 

09 Νοεμβρίου 2016
Moderat! Έρχονται πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Gazi Music Hall, και όλοι οι fans τους ανυπομονούν να δουν το full live stage show τους. Apparat και Modeselector με techno που μπερδεύεται με ambient και ρυθμίζει τα vibes του κοινού σε κάθε τους εμφάνιση. Τα shows τους χαρακτηρίζονται από τη δυναμική του ήχου τους και από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το οπτικοακουστικό υλικό τους. Το τρίο από το Βερολίνο θα μας παρουσιάσει το τρίτο του album, την πιο άρτια δημιουργία του μέχρι τώρα, και θα παίξει και τα tracks που μας ταξίδεψαν μέχρι εδώ.
 
Λίγο πιο κάτω, στο Piraeus 117 Academy, επιστρέφουν οι Allah Las! Garage και ψυχεδέλεια, και αέρας από 60s,  έρχονται από την πόλη των Αγγέλων με νέο δίσκο. Θυμίζουν τα παιδιά των λουλουδιών, σου προκαλούν μια διάθεση καλοκαιρινή και φωτεινή, σε πάνε ταξίδι αναψυχής. Το Calico Review δε, το καινούργιο τους, έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές, οπότε ακόμα κι αν έχουν έρθει ξανά, δεν μπορείς να λείψεις!
 
Που θα πρωτοπάμε, λοιπόν; Αν δεν έχετε ήδη κάνει τα απαραίτητα meeting, ήρθε η ώρα να αποφασίσετε. Ό,τι και να διαλέξετε σίγουρα το Σαββατόβραδο θα είναι από τις ξεχωριστές μέρες του Νοέμβρη! Ραντεβού στη μουσική, λοιπόν!
 
Info
Moderat
Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι, Μετρό “Κεραμεικός”).
Εισιτήρια : Διάθεση, προς 33 ευρώ (το ένα) και 60 ευρώ (τα δύο): τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ticket House και το https://www.viva.gr/ tickets / music / fuzz-club / moderat /
Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 36 ευρώ.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00.

Allah Las 
Piraeus 117 Academy
Εισιτήρια : Early bird: 20 ευρώ, Προπώληση: 24 ευρώ, Ταμείο: 26 ευρώ
www.viva.gr ,στο τηλέφωνο 11876 μέσω vivawallet
& σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),
τηλ. 210 3608366