Η Cobalt άρπαξε μέσα από τα χέρια της Heaven (του ΑΝΤ1) τη Warner

Η Cobalt άρπαξε μέσα από τα χέρια της Heaven (του ΑΝΤ1) τη Warner
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και ξαφνικά, που λέτε, η Heaven Music χάνει τη Warner Music. Με μία κίνηση ματ η Cobalt Music πήρε (παίρνει από το Φεβρουάριο του 2017) τη διανομή της στην Ελλάδα. 

22 Νοεμβρίου 2016
Οκ, δεν είναι και οι καλύτερες εποχές για τη δισκογραφία διεθνώς αυτές που περνάμε τώρα, αλλά η Warner Music και ο κατάλογός της παραμένουν μία τεράστια υπόθεση για τη μουσική. Από το Φεβρουάριο λοιπόν η Cobalt Music της Άννας Μαρίας Αντίππα (κόρη του Βίκκου, μεγάλου ονόματος της εγχώριας δισκογραφίας) θα έχει στην Ελλάδα τη διανομή της Warner. Μεγάλη νίκη και, ταυτόχρονα, μεγάλη ήττα για τον ΑΝΤ1.
 
Οι άνθρωποι της αγοράς πάντως απορούν με αυτή την αλλαγή. Άλλοι ωστόσο υποστηρίζουν πως από τη στιγμή που το ήθελε ο Βίκκος, αποκλείεται να μην το επιτύγχανε. Το σίγουρο είναι ένα: η Cobalt δυναμώνει πολύ και αυτό είναι ευχάριστο. 
 
Μερικά από τα εμπορικά ονόματα της Warner είναι οι Coldplay, ο Bruno Mars, ο David Guetta και οι Red Hot Chilli Peppers, ενώ στην εταιρία βρίσκουμε τη δισκογραφία των Pink Floyd, των Led Zeppelin, του David Bowie, του Prince, των Doors και πολλών ακόμα.