Από το Βήμα FM στον Action 104.6 και από εκεί στο Real FM ο Δημήτρης Καμπουράκης

Από το Βήμα FM στον Action 104.6 και από εκεί στο Real FM ο Δημήτρης Καμπουράκης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέα μετακόμιση για το γνωστό δημοσιογράφο που αλλάζει ξανά ραδιοφωνική στέγη. 

25 Νοεμβρίου 2016
Ούτε δύο μήνες δεν «κράτησε» η παραμονή του στο νεοσύστατο ραδιόφωνο των Παναγιωτάκη-Κωστάκη. Σήμερα έγινε η τελευταία του εκπομπή στο πρωινό 8-10 Action 104.6, αποχαιρετώντας τους εκεί ακροατές του. Ανάλογο post ανέβασε και ο σταθμός στη σελίδα του στο facebook, που τον ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια.
 
 
Δεν είναι τυχαία όμως η αποχώρησή του. Ο Νίκος Χατζηνικολάου έψαχνε τις τελευταίες μέρες τον αντικαταστάτη της Κάτιας Μακρή, στο μεσημεριανό 12-1 του Real FM, το οποίο καλυπτόταν από το υπάρχον δυναμικό του σταθμού. Και τον βρήκε, όπως φαίνεται, στο πρόσωπο του Δημήτρη Καμπουράκη.
 
Ο οποίος επέστρεψε στο ραδιόφωνο το 2012, μόνο όμως με ένα πεντάλεπτο καθημερινό ένθετο στον Βήμα 99.5. Εκεί ξεκίνησε και εκπομπές μόλις τους τελευταίους μήνες, παίρνοντας την θέση του (τέως διευθυντή) Βασίλη Χιώτη στο πρωινό πρόγραμμα. Το Σεπτέμβριο που μας πέρασε ήταν η σειρά του να αποχωρήσει από τον ΔΟΛ (ίσως και λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων) για χάρη του Action 104.6.