Το ραδιόφωνο που θέλει να «πετάξει» και στην Αθήνα

Το ραδιόφωνο που θέλει να «πετάξει» και στην Αθήνα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σκιαγραφούμε το προφίλ του Fly 104 του Αντώνη Κανάκη.

30 Νοεμβρίου 2016
Σας είπαμε προ ημερών ΕΔΩ, για το ενδιαφέρον του ραδιοφωνικού παραγωγού-παρουσιαστή, για μια συχνότητα της πρωτεύουσας, έτσι ώστε να στεγάσει την Αθηναική version του νεοσύστατου ραδιοσταθμού του. Μάλιστα, βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο ραδιοσταθμούς, καταθέτοντας και χρηματικές προσφορές, ενώ βολιδοσκοπήθηκε κι από άλλους.
 
Ο Fly 104 ξεκίνησε πριν μόλις 10 μήνες, με τον Αντώνη Κανάκη να εξαγοράζει τον (εγκαταλελειμμένο) Ρυθμό Θεσσαλονίκης από τον ΑΝΤ1. Από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του, ακόμα κι όταν εξέπεμπε πιλοτικά χωρίς όνομα, απέσπασε πολύ καλές κριτικές από το ακροατήριο της συμπρωτεύουσας. Από την 1η Φεβρουαρίου λανσαρίστηκε και επισήμως, με το πρόγραμμά του να αποτελείται κυρίως από πρώην παραγωγούς του «αδερφού» Imagine 89.7 (Στέφανος Τσιτσόπουλος, Βάσω Βλαχοπούλου) και του Republic 100.3 (Στέφανος Κόγιας, Λευτέρης Κορδιάος). 
 
Μέχρι σήμερα όμως δεν υπάρχει πλήρης εικόνα της πορείας του στις ακροαματικότητες, καθώς προς το παρόν δεν συμμετέχει στις μετρήσεις της Bari-Focus, εν αντιθέσει με τον Imagine. Βασικός μουσικός άξονας του Fly 104 είναι η house μουσική, μαζί με dance, lounge και πιο alternative «πινελιές». Οι μουσικές επιλογές γίνονται σε μεγάλο βαθμό από τους ίδιους τους παραγωγούς του. Ενδεικτικά, παρακάτω είναι 15 κομμάτια που έπαιξαν σε σειρά στον αέρα του Fly, σε μια τυχαία ώρα.
 
James Hardway - Going Home (Original Mix)
The Groovers - Make Me Feel
Haelos - The Sun Rising
Deep Dive Corp - Deep Heart (Christian Hornbostel P.M. Session)
Jazzanova - Bohemian Sunset
Alexander Remus Feat. Liza Flu - Sheets (Sascha Braemer Remix)
Jai Wolf - Indian Summer
Christopher Schwarzwalder - Taksim
Of Norway Feat. Linnea Dale - Spirit Lights (Adriatique Remix)
Le Garde - Wake Up Darling
2raumwohnung - Bei Dir bin ich schon (HVOB Remix)
James Njie - Spectre
Fellmann + Louise - This is us
M. Caporale, DJ Jim - Russell's Melody
Kasper Bjorke - Heaven (Nicolas Jaar Remix)