Από την Ελενα Παπαρίζου στον Γιάννη Πάριο και από τους Locomondo στη Μελίνα Ασλανίδου

Από την Ελενα Παπαρίζου στον Γιάννη Πάριο και από τους Locomondo στη Μελίνα Ασλανίδου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εντάξει, αυτό που κάνει εδώ και χρόνια ο Sfera 102.2 με την «Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής» αξίζει και με το παραπάνω. Συγκεντρώνει όλη την αφρόκρεμα του λαϊκού και ποπ τραγουδιού στο στούντιο του σταθμού και τους παραδίδει τα μικρόφωνα.

01 Δεκεμβρίου 2016
Μία εβδομάδα γεμάτη με καλλιτέχνες και μου κάνει εντύπωση πως δεν επιχειρούν κάτι ανάλογο και τα... έντεχνα ραδιόφωνα, αυτά που υποστηρίζουν διαφορετικό ελληνικό ρεπερτόριο. Φέτος ο Sfera 102.2 το πηγαίνει ακόμα πιο πέρα, η εβδομάδα του θα είναι πιο ανοιχτή και σε άλλα είδη. Θα κάνουν εκπομπή ας πούμε και οι Locomondo. Όπως και ο Γιάννης Σαβιδάκης. Όπως και ο Βαγγέλης Γερμανός. Φυσικά θα είναι και οι συνήθεις ύποπτοι, όπως η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος
 
Από 12 έως και 17 Δεκεμβρίου λοιπόν, στο νέο στούντιο του Sfera 102.2 και με live streaming φέτος ώστε να έχουμε και εικόνα. Θα σας τα πούμε τις επόμενες ημέρες πιο αναλυτικά, νομίζουμε όμως πως θα μπορεί να υπάρχει και κοινό κάποιες ώρες εκεί. Τόσα αστέρια θα περάσουν, πολλοί θα είναι εκείνοι οι ακροατές που θα θέλουν να τα δουν από κοντά.

Καλύτερη διαφήμιση για το σταθμό δεν μπορεί να υπάρχει. Γιώτα Τσιμπρικίδου rules.