Χωρίς πρόγραμμα πλέον ο Βήμα 99.5

Χωρίς πρόγραμμα πλέον ο Βήμα 99.5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ενημερωτικός ραδιοσταθμός του ΔΟΛ σταμάτησε να μεταδίδει εκπομπές και δελτία ειδήσεων και παίζει μόνο μουσική. 

19 Δεκεμβρίου 2016
Όπως σας είπαμε κι ΕΔΩ, από απόψε στις 7 το βράδι όλα τα μέσα του Οργανισμού (εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», «ΒΗΜΑ FM», ιστοσελίδες «tanea.gr», «tovima.gr» και «in.gr», καθώς και όλα τα περιοδικά), σταματούν την έκδοση / ανανέωσή τους λόγω της πέμπτης(!) αθέτησης πληρωμής προς τους εργαζόμενους, από τον Σταύρο Ψυχάρη. Μαζί στις κινητοποιήσεις και οι εργαζόμενοι του Βήμα 99.5, οι οποίοι δεν θα βρίσκονται πίσω από τα μικρόφωνά του, μέχρι να βρεθεί κάποια λύση στην κατάσταση. Οι δε τεχνικοί του σταθμού είναι «στα μαχαίρια» και δικαστικώς με τον Ψυχάρη.
 
Ενδεικτικό για το ύφος των κινητοποιήσεων ήταν το κλείσιμο της εκπομπής του Γιάννη Πετρίδη. «Δεν θα ανανεώσω το ραντεβού μας για αύριο, λόγω της απεργίας. Θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή στο μέλλον», είπε. Το δελτίο ειδήσεων, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις έπαιξε πριν τις 7 και έκτοτε η συχνότητα μεταδίδει μόνο μουσική.
 
 
Πλήγμα για το ενημερωτικό ραδιόφωνο της πόλης. Και όχι μόνο, καθώς ο Βήμα FM αναμεταδίδεται από πολλά ραδιόφωνα της περιφέρειας. Το μοναδικό του είδους του, τα τελευταία 4 χρόνια, που -βάσει μετρήσεων- ανέβηκε πάνω από το 4%, εκτός από τον Real 97.8 και τον Σκάι 100.3. Με πολύ δυνατή πρωινή ζώνη, μέχρι το καλοκαίρι που μας έφυγε, και εξαιρετικούς παραγωγούς στο ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο.
 
Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά. Τόσο για το -πολύ καλό- ραδιόφωνο του ΔΟΛ, όσο και για τα έντυπα και τα site.