Κοίτα που μπορεί ένα τέτοιο πάρτι να βγει τόσο καλό...

Κοίτα που μπορεί ένα τέτοιο πάρτι να βγει τόσο καλό...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αν εξαιρέσεις τρία άτομα που περιμένουν ακόμα στην τεράστια ουρά που έφτανε μέχρι την Ιερά Οδό (ας πάει να τους μαζέψει κάποιος) και άλλους επτά που «κόλλησαν» από τον πολύ κόσμο στις σκάλες του Gazarte μη μπορώντας να πάνε ούτε προς τα πάνω αλλά ούτε προς τα κάτω, το χθεσινοβραδινό πάρτι του Pepper 96.6 ήταν πολύ επιτυχημένο. 

23 Δεκεμβρίου 2016
Και είχε όλα τα συστατικά εκείνα που φτιάχνουν ένα καλό πάρτι. Πρωτότυπη μουσική από ντουέτα που δημιουργήθηκαν επί τούτου, διαφορετικές μεταξύ τους μουσικές από διαφορετικά live σε διαφορετικούς χώρους, stand up comedy, dj' set και όλα τα υπόλοιπα. Ειδικά η μπάντα που φτιάχτηκε για το show με όλα αυτά τα παιδιά επί σκηνής, από την Katerine Duska και τον Leon ως τη Μαριέττα Φαφούτη και τη Μαρίζα Ρίζου και από την Angelika Dusk ως τους Μουζουράκη-Μαραβέγια (πάνε μαζί αυτοί) ήταν μία εξαιρετική ιδέα που ήθελε και πολλή προετοιμασία. Και αυτή που τράβηξε τον περισσότερο κόσμο σε τελική ανάλυση. Θα ήταν σαφώς πιο εύκολο να έβαζαν να έπαιζαν τρία ονόματα και να καθάριζαν. 


 
Αν και την παράσταση έκλεψαν οι ίδιοι οι παραγωγοί του Pepper 96.6. Οχι ως dj's, σιγά το περίεργο, αλλά ως τραγουδιστές! Το ζήσαμε και αυτό. Λουκία Σούπουλη, Γιώργος Μουχταρίδης και (καταπληκτικός} Γιάννης Καστανάκης τραγούδησαν κανονικότατα, ξεσηκώνοντας όλο τον κόσμο. 
 
Να πως στήνεται ένα καλό πάρτι αν και δεν το περίμενα έτσι πολυθεματικό και κατακερματισμένο που ήταν να μην ξέρεις τι να διαλέξεις και να μη χωράς κιόλας. Να πως στήνεται βασικά ένας καλός ραδιοσταθμός. Να του αποδώσουμε τα εύσημα του Γιώργου Μουχταρίδη. Είναι φίλος αλλά πρέπει να το πούμε, έχει φτιάξει από το μηδέν παρακαλώ ένα πολύ καλό ραδιόφωνο. Και τα περισσότερα από τα νέα παιδιά που ανέβηκαν χθες και τραγούδησαν στη σκηνή του Gazarte, όλοι αυτοί οι ελπιδοφόροι καλλιτέχνες, χρωστούν πολλά στον Pepper 96.6.


 
Επανερχόμαστε όμως στο αρχικό και θέτουμε το δίλημμα: αξίζει για 200-300 εισιτήρια παραπάνω να δυσκολέψεις πολύ τη ζωή των υπολοίπων δύο χιλιάδων; Κόβεις 200-300 εισιτήρια παραπάνω και είσαι ευχαριστημένος εσύ, δεν κόβεις και είναι ευχαριστημένοι όλοι. Επιλέγεις και παίρνεις. 

Σειρά παίρνουν τώρα σήμερα και την Κυριακή, Join Rado και Best 92.6 (ΕΔΩ). Προηγήθηκε και το πετυχημένο πάρτι του Εν Λευκώ 87.7 στο Ρομάντσο το περασμένο Σάββατο, συμπληρώθηκε το εναλλακτικό ραδιοφωνικό καρέ.