Συνέλαβαν τον Παναγιώτη Τζένο των Παραπολιτικών στο γραφείο του

Συνέλαβαν τον Παναγιώτη Τζένο των Παραπολιτικών στο γραφείο του
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από μήνυση που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

10 Ιανουαρίου 2017
Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας την προηγούμενη Παρασκευή για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών (ΕΔΩ). Όπως μας είπε στο e-tetRadio ο Γιάννης Κουρτάκης, «μπούκαραν» καμιά δεκαριά αστυνομικοί στα γραφεία της εφημερίδας στον Πειραιά, παρουσία εισαγγελέα, συνέλαβαν το δημοσιογράφο και τον οδήγησαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου στη ΓΑΔΑ.

Ο ΣΚΑΪ πάντως, ο αντίπαλος ΣΚΑΪ να υπενθυμίσουμε για να μην μπερδευόμαστε, σημειώνει πως η μήνυση «αφορά κακουργηματική εκβίαση με τον Πάνο Καμμένο να ισχυρίζεται πως εκβιαζόταν από την εφημερίδα προκειμένου να αποσύρει κατηγορίες που ανέφεραν πως το μέσο είχε χρηματιστεί από κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ». Το σημειώνουν και τα Παραπολιτικά, πως η σύλληψη του εκδότη και διευθυντή των Παραπολιτικών έγινε από άντρες του Τμήματος Εκβιαστών. «Δεν έχουν τη σχετική αρμοδιότητα, αφού η μήνυση έγινε για συκοφαντική δυσφήμιση, κάτι που αποτελεί πρωτοφανή παρακρατική λογική» γράφουν. 
 
Δύο πράγματα: 1ον) η κυβέρνηση διολισθαίνει σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια αν ισχύουν όσα υποστηρίζουν τα Παραπολιτικά και, 2ον), καλύτερη διαφήμιση για την εφημερίδα δεν μπορούσε να τους τύχει. Λαμπάδα θα ανάψουν στον Πάνο Καμμένο. Αύριο ο Γιάννης Κουρτάκης θα δίνει ρεσιτάλ στην εκπομπή του στα Παραπολιτικά 90.1, 11 το πρωί. Άχαστος.

update: Υπάρχει ένταλμα σύλληψης και για τον Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος δήλωσε: «Όταν το παρακράτος Τσίπρα - Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ θα προσέλθω οικειοθελώς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Άλλωστε στις Δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια».  


«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος υπέβαλε μήνυση κατά του Ιωάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου, για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά FM 90,1 για να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση την οποία ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ», αναφέρεται σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.