Οι διάλογοι Τζένου και Κουρτάκη στα Παραπολιτικά 90.1 για τον Πάνο Καμμένο και το γιο του

Οι διάλογοι Τζένου και Κουρτάκη στα Παραπολιτικά 90.1 για τον Πάνο Καμμένο και το γιο του
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι αυτοί για τους οποίους ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά που οδήγησε στη σύλληψη των δύο δημοσιογράφων.

11 Ιανουαρίου 2017
Οι διάλογοι προέρχονται από την εκπομπή, της Δευτέρας 9ης Ιανουαρίου. Από την πλευρά του Πάνου Καμμένου υποστηρίζουν πως στη ραδιοφωνική τους εκπομπή ο Γιάννης Κουρτάκης και ο Παναγιώτης Τζένος άφησαν να εννοηθεί πως ο 15χρονος γιος του υπουργού συνδέεται με την «ομάδα Ρούπα». Παραθέτει αυτούς τους διαλόγους μάλιστα στη μηνυτήρια αναφορά τους. Τελικά η εισαγγελέας δεν άσκησε δίωξη για εκβιασμό αλλά μόνο για συκοφαντική δυσφήμιση και αυτό έχει τη σημασία του φυσικά.

update: Τελικά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης που αποδίδει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στους υπευθύνους του ομίλου «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο, διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Επί της ουσίας ο κ. Πάνος Καμμένος δεν έχει απαντήσεις. Κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και τον κοροϊδεύει συστηματικά. Είναι πολιτικός απατεώνας ο κ. Καμμένος. Έλεγε στον ελληνικό λαό ότι θα σκίσει το μνημόνιο και δεν το έσκισε, απεναντίας ψήφισε κάνα δυο. Έλεγε στον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συναντήσει ποτέ την τρόικα και τη συνάντησε κανονικά και με το νόμο. Τον εξαπάτησε κανονικά και με το νόμο ο κ. Καμμένος τον ελληνικό λαό, παρέα με τον συγκυβερνήτη, τον κ. Τσίπρα. Και για αυτό θα κριθούν. Δεν θα κριθούν ούτε για τα καραγκιοζιλίκια με τις στολές, ούτε για τις επισκέψεις στην Θεσσαλονίκη που κάνει ο κ. Τσίπρας και αναμένω με ενδιαφέρον μια δήλωση του κ. Καμμένου για τη σύλληψη της Ρούπα. Δεν έχουμε δει τον κ. Καμμένο να κάνει δήλωση για τη σύλληψη της κ. Ρούπα. Την αναμένουμε με ενδιαφέρον εκτός και εάν το τελευταίο διάστημα λόγω των σχέσεων που έχει ο γιος του με διάφορα παρακρατικά μαγαζιά έχει αρχίσει ο κ. Καμμένος να θεωρεί συμπαθή κοινωνική τάξη τους Κουφοντίνες, τους Γιωτόπουλους και τους Μαζιώτηδες.

Να μην κοροϊδεύει τον κόσμο, ο κ. Καμμένος είναι ένας πολιτικός απατεώνας. Ούτε μια δήλωση για την σύλληψη της Ρούπα, ούτε μία δήλωση. Εντάξει ο ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά έχει μια σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο, ο κ. Καμμένος; Αλλά που είναι και η Νέα Δημοκρατία;
Π. ΤΖΕΝΟΣ: Θυμάσαι εκείνα τα βιβλία; Είχε βγάλει και βιβλίο για την 17 Νοέμβρη.
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι παλιά όμως.
Π. ΤΖΕΝΟΣ: Είχε βγάλει αρχηγό τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι με τον Γρυλάκη, του έδινε πληροφορίες ο Γρυλάκης.
 
 

 

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Αναμένουμε και μία δήλωση του συγκυβερνήτη του κ. Πάνου Καμμένου, για παράδειγμα να βγει και να μας πει αν ήταν καλό που συνελήφθη η Ρούπα. Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καμία δήλωση. Την περιμένουμε με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Πάνος έχει κάνει το κουνέλι. Τέσσερις μέρες το κουνέλι.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εντάξει είναι στη μετεγχειρητική φάση, οπότε δικαιούται. 
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Δεν έχει κάνει στο κρανίο επέμβαση, έκανε στον ώμο. 
Π. ΤΖΕΝΟΣ: Στην κλείδα έκανε βρε παιδιά, εγώ την κλείδα την έβαλα μόνος μου.
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ένα λεπτό, στο κρανίο έκανε; Δηλαδή, δεν κατάλαβα, το λες το ξαναλές, 
Π. ΤΖΕΝΟΣ: Στο κρανίο τι να βρεις;
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Στο κρανίο θα βρεις, εκεί, ποτό.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εκφράζουμε και τους ένστολους εκεί, δεν λένε συγχαρητήρια στην Αστυνομία κάθε φορά.. 
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ακριβώς. Τους καπηλεύονται,
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τώρα δεν βλέπω να ενθουσιάζονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με την εξέλιξη αυτή.
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι, γιατί ο γιος του Πάνου είναι λίγο με τη Ρούπα. Είναι λίγο με τη Ρούπα ο γιος του Πάνου.

 
 
 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο και ο Πάνος Καμμένος, γιατί θα συναντηθεί θεσμικά με τον πρωθυπουργό, ως αρχηγός κόμματος.
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Και μιας και τον αναφέρεις τον Πάνο Καμμένο, σε λίγη ώρα ο δικηγόρος μου ο κ. Βορίδης, καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον του Πάνου Καμμένου, άλλη μια. Δε καταλαβαίνω από αυτά εγώ. Κύριε Υπουργέ, πήγατε στην Αυστρία κανονικά. Καλημέρα στον φίλο μου τον Τάσο τον Μπούρα. Να ρωτήσεις τον Μπούρα αν πήγες ή όχι. Πήγες κανονικά και με το νόμο στην Αυστρία. Έπεσες στην Αυστρία, γκρεμίστηκες, γκρεμοτσακίστηκες γιατί είσαι χοντρούλης.
Π. ΤΖΕΝΟΣ: Μπούλης - μπούλης. Μπούλη τον λέει ο Τσίπρας, Μπούλη.
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Και θα ήταν πιο έντιμο να βγεις και να πεις την αλήθεια, έστω για μια φορά. Να μην κοροϊδεύεις τον κόσμο. Και εμείς θα αποδείξουμε ότι αυτό που γράψαμε είναι και η πραγματικότητα. Πήγες κανονικά, πλήρωσες κανονικά, με τα παιδάκια σου.
Π. ΤΖΕΝΟΣ: Και τα πέντε. Μαζί με άλλα τρία ζευγάρια.
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Μαζί με την κ. Έλενα Τζούλη, τη σύζυγό σου. Μην αγχώνεσαι. Δεν καταλαβαίνω εγώ από αυτά. Δεν καταλαβαίνω, αλλού αυτά. Θα τα λέμε στη δικαιοσύνη και φρόντισε να έχεις κάβα. Κάβα. Θα σου πάρω αρκετά χρήματα, να έχεις κάβα. Και έχεις κάβα δόξα τω Θεώ.
Π. ΤΖΕΝΟΣ: Ούζο…
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Εντάξει, πέραν αυτής της κάβας, έχεις κάβα. Έχεις πάρει αρκετά και το γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Και το γνωρίζεις ότι το γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Λοιπόν, μήνυση και αγωγή εναντίον του κ. Πάνου Καμμένου και η ζωή συνεχίζεται.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Λύσε μου μια απορία. Ο Πάνος Καμμένος συμφωνεί με τις κινήσεις του πρωθυπουργού για την επίλυση του κυπριακού;
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Γιατί, ξέρει τι είπε ο πρωθυπουργός; Ο Πάνος μεθυσμένος ήταν τρείς μέρες τώρα.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και έχει και άλλα προβλήματα τώρα. Βλέπει ότι καλοί του φίλοι αβαντάρουν τους ανταγωνιστές, ξέρεις κάτι Φαήλους, κάτι Καλεντερίδηδες, κάτι τέτοιους τύπους που πάνε να του ψαρέψουν ψήφους και πίνει ακόμη περισσότερο, εννοώ καφέ.
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Και θα είχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον η άποψη του υιού Καμμένου για τη σύλληψη της Ρούπα. Όχι τίποτε άλλο, μου λένε ότι ο μικρός Καμμένος είναι λίγο Εξάρχεια.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ωραία γειτονιά είναι, γιατί;
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Πολύ ωραία, είναι και ο Ανδρέας ο Μαζαράκης εκεί. Θα έχουμε εκτενές ρεπορτάζ το Σάββατο στα Παραπολιτικά.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ότι κυκλοφορεί στα Εξάρχεια δηλαδή;
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Όχι, ότι είναι αναρχικός.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:Ο γιος του Καμμένου; Γίνονται αυτά σε τέτοιες οικογένειες;
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι, ο γιος του Καμμένου.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γίνονται αυτά σε τέτοιες οικογένειες; Ε, με τον Καμμένο μπαμπά.

Ιδού τι έγραψε ο Γιάννης Κουρτάκης σήμερα το πρωί στο facebook μέσα από τη ΓΑΔΑ:
Μια όμορφη μα πάνω απ όλα Δημοκρατική καλημέρα από την ΓΑΔΑ.  Η αριστερή χούντα έδειξε το χειρότερο πρόσωπο της. Η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί εναντίον μας για εκβίαση κατέπεσε με συνοπτικές διαδικασίες. Η πρωτοφανής επιχείρηση με 25 αστυνομικούς στα γραφεία μιας μεγάλης κυκλοφορίας πανελλαδικής εφημερίδας είχε στόχο την τρομοκράτηση μας και των εργαζομένων του Ομίλου, επειδή ασκούμε κριτική στους κυβερνώντες. Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε. Κρατηθήκαμε στη ΓΑΔΑ για το «εγκληματικό αδίκημα» της συκοφαντικής δυσφήμησης, επειδή ενοχλήσαμε την κυβέρνηση από τις χειμερινές της διακοπές σε πολυτελή θέρετρα. Ευχαριστούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα, την ΕΣΗΕΑ, αλλά και τους χιλιάδες φίλους για τη στήριξη τους. Ευχαριστούμε ακόμα και όσους έμμισθους κονδυλοφόρους επέλεξαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να μας συκοφαντήσουν. Άξιος ο μισθός τους. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη- και μόνο- ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι τιμή μας που μας διώκει ο Καμμένος. Περιμένουμε να ζητήσει την άρση της ασυλίας του για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Χούντα είναι, θα περάσει..

Δείτε και όσα είπε το πρωί ο Πάνος Καμμένος στον Γιώργο Παπαδάκη του ΑΝΤ1.  «Αναφέρει το παιδί σαν αναρχικό και σαν τρομοκράτη. Ένα παιδί που ετοιμάζεται να πάει στο Πανεπιστήμιο. Να πάει στο εξωτερικό. Ένα παιδί που θα το αποκλείσουν από όλα τα πανεπιστήμια και από χορήγηση βίζας. Γιατί; Γιατί είναι γιος μου. Και έπρεπε να εκβιαστώ εγώ μέσω του παιδιού μου, το οποίο δεν έχει ανέβει στην Αθήνα στη ζωή του».