Σε διαδικασία πτώχευσης Βήμα 99.5 και ΔΟΛ

Σε διαδικασία πτώχευσης Βήμα 99.5 και ΔΟΛ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σκοτεινό το μέλλον του ραδιοσταθμού ενώ και το χαρτί για τις εφημερίδες φαίνεται να τελειώνει πολύ σύντομα.

10 Ιανουαρίου 2017
Περισσότερες λεπτομέρειες για το μέλλον του Συγκροτήματος, αποκαλύφθηκαν από τα υψηλόβαθμα στελέχη του στη σημερινή γενική συνέλευση των εργαζομένων, που έγινε στις 3.30 το μεσημέρι. Ειδικά, γνωστοποιήθηκε ότι οι τράπεζες έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες πτώχευσης, τόσο της μητρικής εταιρείας του ΔΟΛ όσο και των θυγατρικών του. 
 
Πράγμα που σημαίνει ότι στην διαδικασία μπαίνουν τόσο τα έντυπα όσο και τα ηλεκτρονικά Μέσα της ΔΟΛ Α.Ε., με την είσοδο ειδικού εκκαθαριστή που θα καταγράψει τα περιουσιακά στοιχεία τους και θα τα εκποιήσει.  
 
Οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια επιτροπή που θα αποτελείται από τους διευθυντές των Μέσων του Συγκροτήματος (Καρακούσης, Μητρόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος κ.λπ.), οι οποίοι θα συνομιλήσουν με τις τράπεζες, την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα για την αποδέσμευση ποσού από τους (δεσμευμένους) λογαριασμούς του ΔΟΛ, για το χαρτί των εφημερίδων και τους μισθούς των εργαζομένων.
 
Εκτός απροόπτου λοιπόν, ο -ήδη αποδεκατισμένος- Βήμα 99.5 θα έχει την ίδια τύχη με τα ραδιόφωνα της ΙΜΑΚΟ και του Λυμπέρη. Δηλαδή, θα βγει στο σφυρί -για δεύτερη φορά στην ιστορία του!- καθώς λογίζεται ως περιουσιακό στοιχείο του ΔΟΛ, μετά από μια χρονοβόρα διαδικασία. Με αμφίβολο το τι θα γίνει με τις εκπομπές που έχουν απομείνει...