Με τον Πετρουλάκη ξεσηκώθηκαν αλλά με τον Βαξεβάνη έκαναν την πάπια

Με τον Πετρουλάκη ξεσηκώθηκαν αλλά με τον Βαξεβάνη έκαναν την πάπια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτή τη συμπαράσταση στους δημοσιογράφους κατά το δοκούν, αναλόγως αν είναι της δικής μας πολιτικής γραμμής ή όχι, ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω. Και δεν μιλάω φυσικά για περιπτώσεις τύπου Μαυρίκου της Ακρόπολης η του Μουσσά που βρίσκεται στη φυλακή. 

12 Ιανουαρίου 2017
Δεν μπορεί λόγου χάριν να διαμαρτύρεσαι και να μαζεύεις και υπογραφές ακόμα για την κατάπτυστη αγωγή των 2 εκατ, ευρώ του Πάνου Καμμένου εναντίον του Ανδρέα Πετρουλάκη του Protagon αλλά να μην κάνεις το ίδιο και για τη σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη επειδή δημοσίευσε τη λίστα Λαγκάρντ (η φωτογραφία είναι από το Βήμα). Ή αντιδράς και για τα δύο (όπως πρέπει!) ή δεν αντιδράς σε καμία από τις δύο περιπτώσεις, δεν μπορεί να ενοχλείσαι από το ένα μόνο γιατί τότε είσαι υποκριτής.
 
Το ίδιο και τώρα με την περίπτωση Παναγιώτη Τζένου και Γιάννη Κουρτάκη. Και αυτοί συνελήφθησαν για συκοφαντική δυσφήμιση με έναν απαράδεκτο νόμο που οδηγεί τους δημοσιογράφους στο αυτόφωρο. Ξεσηκωθήκαμε, αντιδράσαμε, σταθήκαμε στο πλευρό των δημοσιογράφων αν και την ίδια ώρα αναγνωρίζουμε πως αυτά που είπαν για το παιδί του Πάνου Καμμένου (του δικομανούς Καμμένου) ήταν εξίσου απαράδεκτα.  
 
Κοιτάξτε όμως πως συμπεριφέρονται κάποιοι. Τα ΝΕΑ λόγου χάριν που ζητούν τώρα τη συμπαράστασή μας λόγω της απειλής του λουκέτου δεν βρήκαν κάτι να πουν για τους Κουρτάκη-Τζένο αλλά μόνο για τον Πετρουλάκη.



Ενώ και η Καθημερινή με τη γνωστή κόντρα Αλαφούζου-Μαρινάκη αφιέρωσε μόνο ένα μονόστηλο και μάλιστα κάπως αμφίσημο.

 
Η Δημοκρατία δε που βρίσκεται σε πόλεμο με τα Παραπολιτικά, πήρε το μέρος του Καμμένου!




Ειλικρινά το λέω: είτε είμαστε με την ελεύθερη δημοσιογραφία και την υπερασπιζόμαστε ακόμα και όταν επισημαίνουμε τα λάθη της, είτε όχι. Δεν μπορεί να φερόμαστε αναλόγως ποια είναι η πολιτική άποψη του διωκόμενου δημοσιογράφου, αν είναι δικός μας ή όχι.