Μία μεγάλη επιστροφή: γύρισε η Γκίζα στο ΣΚΑΪ 100.3

Μία μεγάλη επιστροφή: γύρισε η Γκίζα στο ΣΚΑΪ 100.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα πολύ επιτυχημένο ραδιοφωνικό πρόσωπο, μία περσόνα που αξίζει, επανήλθε στα ερτζιανά. Η Γκίζα, κάθε Σάββατο, 12 με 1 στο ραδιόφωνο του Φαλήρου.

13 Ιανουαρίου 2017
Έκανε παλιότερα εκπομπές η ΓκίζαΚωνσταντίνα Βαρσάμη δηλαδή για να μην μπερδεύεστε), σταμάτησε για ένα μακρύ διάστημα για να επανέλθει τώρα πάλι, ως εβδομαδιαία εκπομπή, εδώ κι ένα δίμηνο περίπου. Ευφυής, πνευματώδης, με χιούμορ, μία εκπομπή υψηλού επιπέδου. Στην αρχή μπορεί να σας ξενίσει λίγο, η φωνή της και ο τρόπος της ομιλίας της. Όντως. Αλλά είναι τόσο καλά τα κείμενα και οι μουσικές επιλογές που το ξεπερνάς γρήγορα και στο τέλος έχει τη φάση του. 
 
Γενικώς ο ΣΚΑΪ 100.3 παρουσιάζεται βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα. Κάποιες εκπομπές ενδιαμέσως σώζουν μία συχνότητα που είχε πάρει την κατιούσα. Πολιτικά βέβαια μπατάρει και ο Πορτοσάλτε το πρωί δεν ακούγεται, αλλά ως ραδιόφωνο ο ΣΚΑΪ 100.3, αμιγώς ραδιοφωνικά μιλώντας, είναι ισορροπημένο. Νέο πρόσωπο στη συχνότητα, η Νίκη Λυμπεράκη να παρουσιάζει εδώ και μία εβδομάδα το μεσημεριανό μαγκαζίνο του σταθμού. Καλή είναι, καλή και σοβαρή.