Μία τραγουδάρα κι ένα βίντεο-ταμάμ για τον Νίκο Τριανταφυλλίδη (που θα το έκανε, φυσικά, καλύτερο)

Μία τραγουδάρα κι ένα βίντεο-ταμάμ για τον Νίκο Τριανταφυλλίδη (που θα το έκανε, φυσικά, καλύτερο)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το «My Church Is Black» του/των Me And That Man είναι ένα ολοκαίνουργιο ροκ κομμάτι από εκείνα που θα έπρεπε να το έπαιρναν ο Rock FM και ο Red 96.3 και να το έβαζαν με τη μία στην playlist τους.

16 Ιανουαρίου 2017Είναι άλλωστε από αυτά τα τραγούδια τύπου Madrugada που πολύ αρέσουν στην Ελλάδα. Ο Me And That Man είναι καινούργιο side project του παρακάτω τύπου (αυτού δεξιά!).



Είναι ο Nergal των Behemoth, ο τραγουδιστής μιας death metal μπάντας που έγραψε μόνος του έναν διαφορετικό δίσκο, το «Songs of Love and Death» o οποίος θα κυκλοφορήσει τέλη Μαρτίου και περιέχει άλλα τέσσερα-πέντε τραγούδια αυτού του επιπέδου.



Το βίντεο του «My Church Is Black» μου έφερε στο νου το βίντεο που είχε σκηνοθετήσει ο Νίκος Τριανταφυλλίδης για το Sunny με τη Σάννυ Μπαλτζή. Τότε που μαζευτήκαμε όλοι στο Barouge, το μπαρ που είχε ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον Γιάννη Λεουνάκη.



Μας συγκέντρωσε θυμάμαι ο Νίκος μία ολόκληρη μέρα, πίναμε, γελάγαμε και συμμετείχαμε στο ταινιάκι. Κάποιοι ήπιαν περισσότερο από το κανονικό οπότε τα αποτελέσματα τα... βλέπετε στο... κρεβάτι. 

Αναρωτιέμαι πόσο καιρό θα πάρει στα ελληνικά ραδιόφωνα να ανακαλύψουν το «My Church Is Black»