Madonna τέλος από ραδιόφωνο στο Τέξας, που είσαι Πάνο Καμμένο να τους δεις

Madonna τέλος από ραδιόφωνο στο Τέξας, που είσαι Πάνο Καμμένο να τους δεις
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για λόγους... «πατριωτισμού» όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του ραδιοσταθμού.

25 Ιανουαρίου 2017
Την απόφαση να αποσύρει όλα τα τραγούδια της Madonna από το playlist του, πήρε ο HITS 105, μετά τις δηλώσεις της στο Women's March περί «ανατίναξης» του Λευκού Οίκου. Ο ραδιοσταθμός δραστηριοποιείται σε μια περιοχή «κάστρο» των Ρεπουμπλικανών, ανάμεσα στο Τέξας και το Αρκάνσας, με αμφότερες τις πολιτείες να δίνουν πολύ μεγάλα ποσοστά στον Ντόναλντ Τράμπ.
 
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του γενικού διευθυντή του HITS 105, Terry Thomas, ο οποίος κάλεσε και άλλους σταθμούς να πράξουν το ίδιο. «Η απαγόρευση της μετάδοσης όλων των τραγουδιών της Madonna στον HITS 105, δεν είναι πολιτικό θέμα αλλά πατριωτικό. Δεν θεωρούμε σωστό το να παίζουμε Madonna και να πληρώνουμε δικαιώματα, τη στιγμή που εκείνη έχει δείξει αντι-Αμερικάνικά αισθήματα. Αν όλοι οι σταθμοί που παίζουν τραγούδια της πάρουν παράδειγμα από εμάς, θα της στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα».
 
Θα είναι πολλοί στην Ελλάδα νομίζουμε που θα ζηλεύουν μία τέτοια απόφαση. Αν κι εδώ έχουν άλλα προβλήματα: ασχολούνται με πέντε έξι παιδιά που έκαναν το σήμα του αλβανικού αετού στο στρατό. λες και κάτι έγινε...