Εκοψαν στη μέση εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος;

Εκοψαν στη μέση εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έκτακτο αφιέρωμα στις 6 παρά 20 το απόγευμα για ένα γεγονός που συνέβη το πρωί;

25 Ιανουαρίου 2017
Ακούστε τι συνέβη την Τρίτη το απόγευμα στην εκπομπή της Όλγας Παππά στο Τρίτο Πρόγραμμα (κάθε Τρίτη 16.30-18.00). Έχει την πλάκα του. Καλεσμένος ήταν ο γνωστός συγγραφέας Αρης Μαραγκόπουλος. Και ο οποίος, μάλλον, πρέπει να έμεινε ενεός από όσα έλαβαν χώρα στο στούντιο. 
 
Ήταν 17.40 λοιπόν κι ενώ η εκπομπή τελείωνε στις 6 και η συζήτηση φανερά δεν είχε ολοκληρωθεί, η Παππά (που σημειωτέον είναι και συντονίστρια του Δεύτερου Προγράμματος) αμήχανα αποχαιρετά το κοινό, μιλώντας για το αφιέρωμα που ακολουθούσε στο σκηνοθέτη Σπύρο Ευαγγελάτο του οποίου ο θάνατος είχε ανακοινωθεί από το πρωί, ένα αφιέρωμα που άμεσα θα παρουσίαζε η Λήδα Δημητρίου.
 

«Μας διώχνουν» λέει χαμογελώντας αμήχανα ο καλεσμένος και φανερά αιφνιδιασμένος. Ο Μαραγκόπουλος σταματά να μιλά χωρίς να προλάβει καλά καλά να ευχαριστήσει και μέχρι τις 6 (για το θεαματικό χρόνο των περίπου 20 λεπτών δηλαδή!) μπαίνει η Ληδα Δημητρίου!
 
Δεν ξέρουμε, ακούστε το κι εσείς, σαν να κόπηκε ξαφνικά η εκπομπή μοιάζει. Και φαίνεται πως η Όλγα Παππά πρέπει να βρέθηκε προ εκπλήξεως... Δεν μοιάζει να είχαν ενημερωθεί ούτε η ίδια, ούτε ο καλεσμένος της. Εκτός κι αν κάνουμε λάθος (που δεν κάνουμε)... 

Ο Διονύσης Μαλλούχος, Υποδιευθυντής του Τρίτου Προγράμματος στην ΕΡΤ, τι λέει άραγε για αυτό;