Εληξε άδοξα η συνεργασία Flash 96 και toradiofono.gr

Εληξε άδοξα η συνεργασία Flash 96 και toradiofono.gr
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τέσσερις μόνο μήνες κράτησε. Από σήμερα χωρίζουν ξανά οι δρόμοι τους με τον Flash 96 να συνεχίζει μόνος και λαβωμένος και με το διαδικτυακό toradiofono.gr να επιστρέφει στο web.

31 Ιανουαρίου 2017
Αλλωστε για τα προβλήματα της συχνότητας σας έχουμε πει από το πρωί (ΕΔΩ), τρεις μήνες είναι απλήρωτοι εκεί οι άνθρωποι και από σήμερα δεν κάνουν εκπομπές (ο σταθμός παίζει μόνο μουσική). Σε όλα αυτά έρχεται τώρα να προστεθεί και η διακοπή συνεργασίας με τα παιδιά από το toradiofono.gr που κρατούσαν όλο το απογευματινό πρόγραμμα.
 
«Το toradiofono.gr ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Flash 96 αυτοδιαχειριζόμενο» λένε από το toradiofono.gr. «Καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας παρέμεινε αυτοδιαχειριζόμενο, έχοντας ποσοστό από το διαφημιστικό χρόνο και τις χορηγίες. Και βγαίνει από αυτήν τη συνεργασία όπως μπήκε. Αυτοδιαχειριζόμενο». Και αφήνουν αιχμές για τον Πάνο Κολιοπάνο που είναι ο επικεφαλής της συχνότητας. «Ευχόμαστε στους συναδέλφους του Flash 96 να πάρουν πραγματικά την ιστορική συχνότητα και την τύχη της στα χέρια τους. Αν αυτό συμβεί εμείς θα είμαστε και πάλι στο πλευρό τους». Και καθώς φαίνεται, μάλλον νιώθουν πως τους κορόιδεψαν.  «Φυσικά και υπάρχουν λάθη από την δική μας πλευρά. Το κυριότερο η καλή μας πίστη. Μ’ αυτήν όμως θα πορευτούμε για όσο υπάρχουμε ακόμα. Και πάντα και σε όλα με ένα τραγούδι».
 
Η αλήθεια είναι πως η συνεργασία δεν τράβηξε στις ακροαματικότητες. Οσο κι αν μας φαίνεται παράξενο, με το που ξεκίνησαν οι εκπομπές, ο ραδιοσταθμός έπεσε! Άλλες εποχές πια. Άλλα ήθη. Και κρίμα γιατί το ραδιόφωνο που κάνουν τα παιδιά του toradiofono.gr είναι αυθεντικό και παλαιάς κοπής