«Μα, τον Τράγκα;»

«Μα, τον Τράγκα;»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάποιοι δεν τον θέλουν στα Παραπολιτικά 90.1 και κάποιοι άλλοι πιθανότατα να εθουσιαστούν. 

12 Φεβρουαρίου 2017
Νέο πρόγραμμα από αυτή τη Δευτέρα (ΕΔΩ αναλυτικά) και η εκπομπή των Γιώργου Κακούση και Δημήτρη Πετρόπουλου άλλαξε εκ νέου ώρα, μετακινήθηκε στο (λιγότερο) πρωινό 11-1. Είπαν λοιπόν οι δυο τους να το κοινοποιήσουν στη σελίδα τους στο facebook. Ωστόσο, αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ακροατών τους στα σχόλια, δεν ήταν τόσο η νέα ώρα του ντουέτου όσο... το «καπάρωμα» του παλιού τους διώρου από τον Γιώργο Τράγκα. Δύο εντελώς διαφορετικοί τύποι ακροατών, αυτοί της μιας και της άλλης εκπομπής, όπως είναι ολοφάνερο. Ενδεικτικά:
 
«Ακούω 30 χρόνια ραδιόφωνο τον Τράγκα δεν τον αντέχω με τίποτα, από την εποχή που ήταν στο 984. Ελπίζω να συνεχίσω να ακούω εσάς όπως είστε από την εποχή του Flash, Κακούση....»
 
«Τον Τράγκα ποιος τον κάλεσε τώρα εκεί, και μάλιστα τρίωρο; Και όχι οποιοδήποτε τρίωρο, αλλά μέσα στις ώρες που οδηγούμε για τις δουλειές μας. Σας καπελώσαν άσχημα. Κρίμα, γιατί θα μου λείψετε. Και κλείνοντας, επαναλαμβάνω: ΜΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ;»
 
«Τι καλά. Ξαναβρίσκουμε αγαπημένους του Βήμα FM. Το Γ. Τράγκα και μάλιστα τόσες ώρες τι τον θέλατε;»
 
«Όλα καλά και ωραία ρε παιδιά αλλά 8-11 τον Τράγκα;;; Τον Τράγκα;;; Κρίμα που σας χάνω μετά από τόσα πολλά χρόνια που με συνοδεύατε, Γλυφάδα Μαρούσι 9-10 το πρωί. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και την καλύτερη επιτυχία! Είστε η καλύτερη πρωινή εκπομπή του ραδιοφώνου μακράν!».
 
Κατά τα λοιπά, ο Γιώργος Τράγκας έδωσε συνέντευξη στα Παραπολιτικά, πριν την πρεμιέρα του στους 90.1. Εκεί μίλησε για το διαζύγιό του με τον Real 97.8 και τις σχέσεις του με τους Χατζηνικολάου-Κουρή, λέγοντας ότι «το διαζύγιό μου με τον Νίκο ήταν όχι απλά βελούδινο αλλά αδερφικό. Οι αδερφοί Χατζηνικολάου και ο Ανδρέας Κουρής με τίμησαν πολλά χρόνια με την φιλία και την εμπιστοσύνη τους. Και εγώ από τη πλευρά μου πρόσφερα νομίζω αντίστοιχα τα μέγιστα, για να δημιουργηθεί ένα ακόμα μεγάλο ραδιόφωνο».
 
Για τις προτάσεις που δέχτηκε από άλλα ραδιόφωνα: «Ναι είχα δυο προτάσεις και επέλεξα να ‘’κλείσω΄΄ με τα Παραπολιτικά για 160 ζωντανές εκπομπές και 40 μαγνητοσκοπημένες. [...] Τα βασικά στελέχη του Ομίλου των Παραπολιτικών υπήρξαν παλιά ‘’μαθητές’’ μου και εργαζόμενοι σε δικά μου Μέσα Ενημέρωσης. Είναι δηλαδή ‘’ανίψια’, φίλοι και «συγγενείς» μου».
 
Και το περιεχόμενο της εκπομπής του: «Αυτό το τρίωρο σόου, θα έχει γενικότερη ενημέρωση από αναλύσεις και συνεντεύξεις, θα έχει όμως και περισσότερη πλάκα. Γιατί εκτιμώ ότι στην εποχή μας, το πρωινό ραδιόφωνο πρέπει να είναι περισσότερο χαμογελαστό αλλά και με την απαραίτητη δόση ενημέρωσης. [...] Το πρωινό ραδιόφωνο πρέπει να ξυπνά και όχι να κοιμίζει».