Blender Fest στο Gagarin με Baba Zula, London Afrobeat Collective και Ρόδες

Blender Fest στο Gagarin με Baba Zula, London Afrobeat Collective και Ρόδες
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έφτασαν οι απόκριες! Και η ευκαιρία για το πρώτο παρτάρισμα είναι ένα καλό live που σε βάζει σε διονυσιακό mood. Να σου προσφέρει τα κατάλληλα ακούσματα για χορό και πιοτό όπως ταιριάζει στη λατρεία των ημερών, να σε ξεκολλάει από τη ρουτίνα της Αθήνας και να σε χώνει σε αγκαλιές! Οπότε το Σάββατο το Blender Fest, είναι η λύση!

16 Φεβρουαρίου 2017
Έχουμε και λέμε!  
Baba Zula με τούρκικους ήχους, σε dub και electronica εκδόσεις, με τα γνωστά παραδοσιακά όργανα που παίζουν μέχρι και χορό της κοιλιάς και κάνουν και τις βόλτες τους ανάμεσα στο κοινό.
London Afrobeat Collective για να χαθούμε λιγάκι στα (afrobeat) blues, τα roots και τις τζαζιές, να γίνουμε πιο αισθησιακοί και λίγο πιο ελευθεριακοί, μέρες που ΄ναι.
Ρόδες United με Νικήτα Κλιντ, με τα παλιά από Ρόδες και το καινούριο τους,  INTERNET,  για να παραμιλήσουμε πάλι «για την αγάπη αυτή».
 
Με τέτοιο πλήρες μενού για ξεφάντωμα και ένα 15άρι για το εισιτήριο (και 18 στο ταμείο), δεν σηκώνει συζήτηση το θέμα! Ραντεβού εκεί το Σάββατο από τις 20:45 για να προλάβουμε να τους δούμε όλους!
 
Info:
Gagarin, Λοισίων 205. Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 15 ευρώ, ταμείο 18 ευρώ
Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης , σε όλα τα
καταστήματα Public, Seven spots, Reload και Syd Records (Πρωτογένους 13 Ψυρρή)