Αυτοδιαχείριση με καλεσμένους τη... Χρυσή Αυγή

Αυτοδιαχείριση με καλεσμένους τη... Χρυσή Αυγή
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένας μήνα από τότε που επέστρεψε στον αέρα, ο Ξένιος 94.3 άρχισε να καλεί (όχι και τόσο καλό) κόσμο στο στούντιό του.

21 Φεβρουαρίου 2017
Ο ραδιοσταθμός ανέβασε στο site του μια λίστα προσκεκλημένων στο στούντιό του, που αφορούν την εκπομπή του Θοδωρή Τσέλα καθημερινά 8-11. Στην τελευταία ώρα κάθε εκπομπής πέρασαν ή θα περάσουν πολιτικοί όπως ο Γιώργος Νούλας, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Γιώργος Καρράς και ο Αλέκος Παπαδόπουλος. Το «καλύτερο» όνομα όμως θα είναι στα μικρόφωνα του Ξένιου 94.3 την Τετάρτη στις 10. Ο Ηλίας Κασιδιάρης. Της Χρυσής Αυγής. Της γνωστής «ρητορικής» του μίσους και του ρατσισμού.
 
Από την πλευρά του, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Ξένιου απαντώντας σε ακροατή του σταθμού που παραπονέθηκε για την... πρόσκληση αυτή, είπε πως «όλες οι φωνές θα πρέπει να ακούγονται! Και η δική σας και των άλλων! Καλή συνέχεια, και θα δείτε πως στην πορεία θα ακουστεί κάθε φωνή, όπου και αν ανήκει, ό,τι κι αν έχει να πει. Αυτή είναι η δημοκρατία και όχι η φίμωση και οι εκβιασμοί».
 
Ανάλογη περίπτωση προβολής της Χρυσής Αυγής μέσω ραδιοφώνου είχε γίνει και από τον Ατλαντίς 105.2, με προσκεκλημένο πάλι τον Ηλία Κασιδιάρη, ωστόσο μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν η συνέντευξη ματαιώθηκε.