«Όλες οι φωνές θα πρέπει να ακούγονται». Ακόμα και οι φασιστικές;

«Όλες οι φωνές θα πρέπει να ακούγονται». Ακόμα και οι φασιστικές;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Θοδωρής Τσέλας, ραδιοφωνικός παραγωγός του Ξένιου 94.3 θέλει να μας πείσει πως δείχνει μία αγάπη για την... πολυφωνία. Γι αυτό και κάλεσε (και) τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής.

23 Φεβρουαρίου 2017
Ο κύκλος των προσκεκλημένων ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα, φιλοξενώντας δικηγόρους και πολιτικούς που προέρχονται από τον αριστερό (Δημήτρης Στρατούλης, ΛΑΕ), τον κεντρώο και το δεξιό χώρο (Φαήλος Κρανιδιώτης). Όλα καλά μέχρι εδώ. Χθες όμως για μια ολόκληρη ώρα, πίσω από τα μικρόφωνα του Ξένιου 94.3 βρέθηκε ένας βουλευτής από το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής (φώτο). 
 
Υπάρχει πλέον ζήτημα με το περιεχόμενο των απόψεων που εκφράζονται από την συχνότητα. Ρατσιστικές και εθνικιστικές. Ο Θοδωρής Τσέλας -ραδιοφωνικός παραγωγός και διαχειριστής του Ξένιου- είχε πολιτευτεί στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την Χρυσή Αυγή, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος όπως αναφέρει το site του κόμματος. Γράφει άλλωστε κι εκεί (διαβάστε ΕΔΩ).
 
 
Μήπως λοιπόν, η Χ.Α. βρήκε πρόσβαση στο ραδιόφωνο μέσω του αυτοδιαχειριζόμενου Ξένιου 94.3; Είναι μία ντροπή για τα ερτζιανά αυτό. Αυτοδιαχείριση κατευθείαν για τα σκουπίδια...