To «En Lefko Festival» πάει σινεμά φέτος

To «En Lefko Festival» πάει σινεμά φέτος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά τη σχετικά βραχύβια πορεία του ως μουσικό event, από φέτος αλλάζει ριζικά και στρέφει το ενδιαφέρον του στον κινηματογράφο και τις σειρές.

23 Μαρτίου 2017
Αμέσως μετά το Πάσχα, και συγκεκριμένα από τις 26 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου, το πρώτο En Lefko Film Festival όπως θα ονομάζεται πλέον, φιλοδοξεί να αναδείξει όλες τις πτυχές των παραγωγών της μεγάλης οθόνης στους ακροατές του Εν Λευκώ 87.7.
 
Μέσα από τους κινηματογράφους Ιντεάλ, Δαναός αλλά και άλλους ειδικούς χώρους εντός της πόλης, θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να δουν τις πιο πρόσφατες ταινίες, ποικίλα αφιερώματα και νέους κύκλους σειρών, αλλά και να διαγωνιστούν με δικές τους δημιουργίες προκειμένου να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα από 2.000 έως 5.000 ευρώ. Ρόλο στο φεστιβάλ θα έχουν και οι παραγωγοί του Εν Λευκώ 87.7, οι οποίοι θα είναι κριτές στο διαγωνισμό για το καλύτερο μουσικό ντοκιμαντέρ.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα του event θα δημοσιοποιηθεί στις 18 Απριλίου, ενώ θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση μέσα από τα social media του En Lefko Film Festival σε facebook, instagram και το elff.gr.