Απόψε πάμε Death Disco για Sonic Jesus!

Απόψε πάμε Death Disco για Sonic Jesus!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Sonic Jesus, οι Ιταλοί της krautrock, οι underground νεοψυχεδελικοί της Fuzz Club Records, ξεκινούν το tour τους στο Death Disco  με τον καινούριο τους δίσκο Grace.

28 Μαρτίου 2017
Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται οπότε ξέρουμε πολύ καλά τι να περιμένουμε. Και σίγουρα τα σκοτάδια του Death Disco ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος τους που συνδυάζει τη shoegaze με new wave στοιχεία, πειραματικά riffs και απόκοσμες χροιές στα φωνητικά. Λίγα χρόνια πριν (2014) κυκλοφόρησαν ένα split single με τους The Black Angels, κάτι μεταξύ του Molly Moves My Generation και του δικού τους Lost Reprise, το οποίο ακούς με τα μάτια κλειστά. Στο δεύτερο αυτό album τους, που κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα, οι Sonic Jesus επανενσαρκώνονται κατά κάποιον τρόπο, αφού ταξιδεύουν από την industrial σε ήχους βασισμένους στο synth, και το όλο εγχείρημα γίνεται πολύ πιο μελωδικό θυμίζοντας κάτι από Interpol.
 
Ο  Tiziano Veronese και ο Marco Baldassari, λοιπόν απόψε θα τριπάρουν στο στενό της Ωγύγου κι εμείς θα είμαστε εκεί! Support κάνουν οι δικοί μας The Bonnie Nettles που αν και νέοι στο χώρο, είναι η δεύτερη φορά που θα τους δούμε πλάι σε διεθνούς φήμης μπάντα (η πρώτη ήταν με τους Motorama). Ραντεβού εκεί!

Info: Πόρτες: 20:30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• Προπώληση: 10€
• Στο ταμείο: 13€